search
Herkansing 'The Time Traveler's Wife' met eerste foto's
Series / Nieuws

Herkansing 'The Time Traveler's Wife' met eerste foto's

Na de verfilming uit 2009 met Rachel McAdams en Eric Bana komt nu HBO met een serie.

HBO heeft een eerste blik op The Time Traveler's Wife onthuld, een nieuwe serie-adaptatie van Audrey Niffeneggers gelijknamige roman uit 2003. De zesdelige serie zal dit voorjaar debuteren op HBO en zal ook beschikbaar zijn om te streamen op HBO Max.

HBO beschrijft de serie als "een ingewikkeld en magisch liefdesverhaal, aangepast door voormalig Doctor Who-showrunner Steven Moffat van de geliefde roman van Audrey Niffenegger en geregisseerd door David Nutter. The Time Traveler's Wife vertelt het verhaal van Claire en Henry en een huwelijk met een probleem... tijdreizen."

Eerste foto's uit The Time Traveler's Wife
Een reeks afbeeldingen die dinsdag door het netwerk zijn vrijgegeven, geven ons een eerste blik op Theo James als Henry DeTamble, Rose Leslie als Claire Abshire, Desmin Borge als Gomez en Natasha Lopez als Charisse.

Deze nieuwe serie is niet de eerste bewerking van Niffeneggers roman. Een verfilming was er al in 2009 met Rachel McAdams en Eric Bana in de hoofdrollen, maar volgens Moffat zullen er meerdere verschillen zijn tussen de film en de serie, vooral omdat er in de serie meer tijd is voor diepgang.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen