search

Ons nieuws van donderdag 17 februari 2022

'Stranger Things' 4 laat niet lang op zich wachten en de serie komt tot een einde
Series / Nieuws

'Stranger Things' 4 laat niet lang op zich wachten en de serie komt tot een einde

Stranger Things seizoen 5 is het laatste van de serie die Netflix ons brengt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Stranger Things krijgt nog maar 1 aanvullend seizoen. En dat niet alleen, Netflix blijkt het aankomende vierde seizoen ook in twee delen online te zetten. Vandaag is bekend gemaakt wanneer Stranger Things 4 te zien zal zijn.

Seizoen 4 van Stranger Things wordt gelanceerd op 27 mei. Althans: de eerste helft; de tweede helft van het vierde seizoen is op 1 juli te zien. Dat kondigden Matt en Ross Duffer, showrunners van de serie, aan in een brief aan de fans. Ze laten ook weten dat de serie nog 1 aanvullend seizoen krijgt en dat het verhaal daarna af is.

Stranger Things seizoen 4
"Zeven jaar geleden planden we het complete verhaal voor Stranger Things. Toen voorspelden we dat we vier tot vijf seizoenen nodig zouden hebben. Het bleek te groot om in vier seizoenen te vertellen, maar je zal zien dat we nu richting de finale stormen. Seizoen 4 wordt het op een na laatste seizoen; seizoen 5 het laatste."

"Er zijn nog altijd veel opwindende verhalen om binnen de wereld van Stranger Things te vertellen. Nieuwe mysterieus, nieuwe avonturen, nieuwe onverwachte helden", schrijven de broers verder, waarmee ze hinten naar spin-offs.

"Maar eerst hopen we dat je bij ons blijft terwijl we dit verhaal van een krachtig meisje genaamd Eleven en haar dappere vrienden, van een blutte politiechef en een harde moeder, van een klein stadje genaamd Hawkins en van een alternatieve dimensie die alleen bekend staat als het Upside Down vertellen. Zoals altijd zijn we dankbaar voor je geduld en steun. Over en uit, Matt en Ross."

Netflix omschrijft Stranger Things 4 als volgt:

Er zijn zes maanden verstreken sinds de Battle of Starcourt, die terreur en vernietiging naar Hawkins gebracht heeft. Worstelend met de nasleep, is onze groep vrienden voor het eerst verdeeld. Dat maakt het leven van een scholier er niet gemakkelijker op. Dit is hun meest kwetsbare tijd, waarbij een nieuwe en gruwelijke bovennatuurlijke bedreiging opkomt, inclusief een gruwelijk mysterie dat, indien opgelost, eindelijk een einde aan de gruwelen van het Upside Down zou kunnen maken.

Stranger Things seizoen 1 tot en met 3 zie je nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Meer spanning en mysterie in 'Young Wallander' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Meer spanning en mysterie in 'Young Wallander' seizoen 2

Het tweede seizoen van de populaire reeks is vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix...

Voor iedereen die uitkeek naar het vervolg van de serie Young Wallander is er nu goed nieuws! Het tweede seizoen is namelijk vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix!

Het nieuwe seizoen begint met een Kurt Wallander (gespeeld door Adam Pålsson) die duidelijk in de war is nadat hij moest vertrekken bij de politie. Gelukkig komt al snel de nieuwe hoofdinspecteur Samuel Osei op de proppen. Wanneer hij de leiding overneemt krijgt Kurt een nieuwe kans. Hij kan namelijk deel gaan uitmaken van de Major Crimes Unit. Uiteraard accepteert Wallander het aanbod waarna hij meteen een nieuwe zaak krijgt toegewezen.

Nieuwe castleden
De komst van het tweede seizoen gaat ook gepaard met de introductie van enkele nieuwe castleden. Het gaat hierbij niet alleen om Tomiwa Edun, maar ook om Lisa Hammond en Josef Davies. Ook Lewis Mackinnon en Kim Adis maken hun opwachting in het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van Young Wallander is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je graag een voorsmaakje krijgen van dit tweede seizoen? Dan kan de onderstaande trailer daarvoor zorgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komische actieserie 'Peacemaker' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Komische actieserie 'Peacemaker' krijgt tweede seizoen

HBO heeft bekend gemaakt dat haar populaire komische actieserie 'Peacemaker' een vervolg krijgt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geweldig nieuws voor fans van de komische actieserie Peacemaker. HBO heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid nog een tweede seizoen krijgt.

De serie Peacemaker is natuurlijk een spin-off van Suicide Squad. De reeks ging nog maar de voorbije maand in première, maar kon instant rekenen op een geweldige ontvangst. De serie vertelt het verhaal van een atypische superheld die ervan overtuigd is dat wereldvrede tot de mogelijkheden moet behoren. Hij stelt dan ook alles in het werk om dit mogelijk te maken.

Suicide Squad
Peacemaker laat ons kennismaken met verschillende aspecten en periodes uit het leven van Peacemaker. Zo krijgen we een beter beeld van de oorsprong van Peacemaker, maar daarnaast wordt ook duidelijk hoe het met hem verder gaat na zijn optreden in Suicide Squad. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor John Cena. Het spreekt voor zich dat dit ook in het tweede seizoen zo is.

Dat er ook door de crew en de cast wordt uitgekeken naar het vervolg mag duidelijk zijn. Onder meer de producent en regisseur van de reeks, namelijk James Gunn liet eerder optekenen dat hij de reeks bestempeld als één van de absolute hoogtepunten van zijn carrière.

Het eerste seizoen van Peacemaker is nu te bekijken op HBO Max. Deze streamingdienst wordt op de Nederlandse markt geïntroduceerd op 8 maart. Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helaas: langverwachte serie laat nog lang op zich wachten
Series / Nieuws

Helaas: langverwachte serie laat nog lang op zich wachten

The Last of Us komt er voorlopig niet; House of the Dragon wel snel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een van de meest geanticipeerde series van HBO is de verfilming van de videogame The Last of Us uit 2013. De kabelzender moet nog altijd aankondigen wanneer de serie te zien zal zijn, maar we hebben helaas niet het beste nieuws rond de release.

Het begint er namelijk op te lijken dat de serie later uitkomt dan gehoopt en misschien wel verwacht werd. Casey Bloys, Chief Content Officer van HBO en HBO Max, laat aan Deadline weten dat de serie er pas volgend jaar komt.

Volgend jaar te zien
"Het gaat niet te zien zijn in 2022. Ze nemen het nog altijd op in Canada. Ik stel mij zo voor dat je het in '23 zal zien. Ik heb wat vroege afleveringen gezien en kijk er enorm naar uit. Craig [Mazin] heeft Chernobyl voor ons gemaakt en is een geweldige schrijver en regisseur. Wat ik heb gezien ziet er buitengewoon uit, dus ik kijk er enorm naar uit, maar je ziet het niet in '22," aldus Bloys.

Ook kwam Bloys met andere updates. Zo meldde hij dat er niet echt iets gebeurd is met de Mare of Easttown-vervolgserie en dat het tweede seizoen van And Just Like That in ontwikkeling is. Ook zou er gekeken worden naar een nieuw seizoen in de True Detective-wereld.

Verder meldde Bloys nog dat er weinig specifieke ontwikkelingen te melden zijn in de Game of Thrones-franchise, behalve dat verschillende projecten nog altijd in de maak zijn. En ja, de serie House of the Dragon is dit jaar te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien
Series / Featured

3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien

Wie kijkt er eigenlijk niet uit naar deze drie nieuwe series die dit jaar verschijnen.

Er komen in 2022 heel wat nieuwe series en seizoenen online. Hieronder drie toch wel erg grote series die nog verschijnen dit jaar.

Bridgerton | Kijk vanaf 25 maart | seizoen 2
Seizoen 2 is gebaseerd op The Viscount Who Loved Me van Julia Quinn. Het verhaal gaat over het zoektocht naar een geschikt huwelijk voor Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey. Het nieuwe seizoen bevat de introductie van een nieuwe vrouwelijke hoofdrol, namelijk Sex Education-actrice Simone Ashley. Ze is te zien als Kate Sharma. Het tweede seizoen van Bridgerton is al best dichtbij.The Umbrella Academy | In 2022 | seizoen 3
Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid. Het tweede seizoen verscheen alweer in 2020 en het wachten is op het moment dat de releasedatum wordt onthuld.The Sandman | In 2022 | seizoen 1
The Sandman is gebaseerd op de baanbrekende stripboekenreeks die Neil Gaiman voor DC heeft gemaakt. De uitvoerende producenten zijn Neil Gaiman, Allan Heinberg en David S. Goyer. De Lord of Dreams is ontboden en gevangen genomen door sterfelijke mensen. Eenmaal bevrijd uit zijn gevangenschap, zal deze eeuwige heerser van Dreams zich realiseren dat zijn problemen nog maar net begonnen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dora the Explorer' komt weer tot leven in eigen tv-serie
Series / Nieuws

'Dora the Explorer' komt weer tot leven in eigen tv-serie

Na Dora and the Lost City of Gold komt er een vergelijkbare serie.

Paramount+ heeft grote plannen met Dora the Explorer, het bekende avontuurlijke meisje uit de bekende animatieserie. Een paar jaar geleden verscheen nog de film Dora and the Lost City of Gold.

Paramount+ komt nu met het nieuws dat er een live-action serie komt in dezelfde geest als de recente Dora-film. De serie zal dus voor een wat ouder publiek zijn. Voor het jongere publiek is er ook goed nieuws.

Ook een nieuwe animatieserie
Door de streamingdienst werd tijdens een aandeelhoudersvergadering namelijk onthuld dat er een nieuwe animatieserie komt voor "preschoolers" en de eerste afbeelding daarvoor zie je hieronder.

De CG-animatieserie wordt in 2023 verwacht en het lijkt er niet op dat namen als Isabela Moner (Dora), Eva Longoria (Elena), Jeffrey Wahlberg (Diego), Benicio Del Toro (Swiper) en Michael Pena (Dora's vader) terugkeren voor de live action-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult trailer voor 'Grond' van Adil El Arbi en Bilall Fallah
Series / Trailer

Netflix onthult trailer voor 'Grond' van Adil El Arbi en Bilall Fallah

Deze serie komt van de regisseurs van Ms. Marvel en Bad Boys For Life.

"Wie als moslim het loodje legt, laat zijn nabestaanden achter met een groot dilemma: waar moet hij of zij begraven worden? In het land waar hij of zij woont, of in het land van herkomst?" valt er op YouTube bij onderstaande trailer te lezen.

Het betreft de begeleidende tekst voor de serie Grond, een nieuwe aangekochte Belgische Netflix Original die midden maart op de streamingdienst verschijnt. Eerder was de serie al te zien op het Belgische Play4.

De serie werd geregisseerd door het duo "‹"‹Adil El Arbi en Bilall Fallah (Ms. Marvel) en Mathieu Mortelmans (De Kroongetuigen) en er zijn rollen voor Yassine Ouaich als Ismael (Smile), Ward Kerremans als JB (Jean-Baptiste), Ahlaam Teghadouini als Nadia en Saïd Boumazoughe als Rachid.

Trailer voor Grond
Wanneer Ishmael - Smile voor de vrienden - het repatriëring bedrijf van zijn vader overneemt, lijkt hij dé oplossing voor het probleem te hebben gevonden: "Als je moslims niet kunt begraven in de heilige grond in Marokko, dan halen we die grond toch gewoon hiernaartoe?" Een simpel en geniaal idee, zo lijkt het. Maar zonder dat 'ie het doorheeft, opent Smile hiermee de doos van Pandora.

Grond is vanaf 17 maart te zien op Netflix Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Herkansing 'The Time Traveler's Wife' met eerste foto's
Series / Nieuws

Herkansing 'The Time Traveler's Wife' met eerste foto's

Na de verfilming uit 2009 met Rachel McAdams en Eric Bana komt nu HBO met een serie.

HBO heeft een eerste blik op The Time Traveler's Wife onthuld, een nieuwe serie-adaptatie van Audrey Niffeneggers gelijknamige roman uit 2003. De zesdelige serie zal dit voorjaar debuteren op HBO en zal ook beschikbaar zijn om te streamen op HBO Max.

HBO beschrijft de serie als "een ingewikkeld en magisch liefdesverhaal, aangepast door voormalig Doctor Who-showrunner Steven Moffat van de geliefde roman van Audrey Niffenegger en geregisseerd door David Nutter. The Time Traveler's Wife vertelt het verhaal van Claire en Henry en een huwelijk met een probleem... tijdreizen."

Eerste foto's uit The Time Traveler's Wife
Een reeks afbeeldingen die dinsdag door het netwerk zijn vrijgegeven, geven ons een eerste blik op Theo James als Henry DeTamble, Rose Leslie als Claire Abshire, Desmin Borge als Gomez en Natasha Lopez als Charisse.

Deze nieuwe serie is niet de eerste bewerking van Niffeneggers roman. Een verfilming was er al in 2009 met Rachel McAdams en Eric Bana in de hoofdrollen, maar volgens Moffat zullen er meerdere verschillen zijn tussen de film en de serie, vooral omdat er in de serie meer tijd is voor diepgang.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings: Valhalla' gaat helemaal los op Netflix!
Series / Video/clip/featurette

'Vikings: Valhalla' gaat helemaal los op Netflix!

Nog een paar nachtjes slapen tot de release van het vervolg op de eerste serie.

Richting het einde van de maand dan vind je op Netflix de serie Vikings: Valhalla, de tweede Vikings-serie die zich honderd jaar na de eerste afspeelt.

In Valhalla bereiken de spanningen tussen de Vikingen en het Engelse koningshuis een bloedig breekpunt en de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke en heidense overtuigingen. Leif Erikson, Freydí­s Eirí­ksdóttir en Harald Hardrada beginnen aan een epische reis die hen over oceanen en slagvelden voert, van het Kattegat tot Engeland en verder, terwijl ze vechten voor overleving en glorie.

De serie gaat het einde van het Vikingtijdperk tonen, gemarkeerd door de Slag bij Stamford Bridge in 1066.

Uitgebreide beelden uit Vikings: Valhalla
In onderstaande video Een nieuw tijdperk vertellen de uitvoerende producenten en cast wat je kunt verwachten in dit landschap van religieuze en culturele omwentelingen. Duidelijk is dat de Vikings weer helemaal los gaan.

Vanaf 25 februari is Vikings: Valhalla te zien op Netflix. Surf alvast naar Netflix om Stuur melding aan te zetten. Overigens vind je de zes seizoenen van Vikings ook gewoon op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys Presents: Diabolical' is echt wel gestoord
Series / Trailer

'The Boys Presents: Diabolical' is echt wel gestoord

Deze animatieserie zoekt net als de moederserie de grenzen op.

Prime Video heeft de heerlijk losgeslagen trailer onthuld voor The Boys Presents: Diabolical, de animatieserie die zich afspeelt in het universum van de hitserie The Boys. En het zal je niets verbazen dat ook deze serie behoorlijk gewelddadig en bloederig is.

De afleveringen duren 12 tot 14 minuten en elk heeft een eigen animatiestijl. De afleveringen onthullen niet vertelde verhalen binnen het universum van The Boys, bedacht door enkele van de meest creatieve en briljante breinen in de entertainmentwereld van dit moment. De verhalen zijn:

"Laser Baby's Day Out"
Schrijvers: Evan Goldberg & Seth Rogen
Regisseurs: Crystal Chesney-Thompson en Derek Thompson
Animatie Stijl: Geïnspireerd door klassieke Amerikaanse tekenfilms.

"An Animated Short Where Pissed-Off Supes Kill Their Parents"
Schrijvers: Justin Roiland & Ben Bayouth
Regisseur: Parker Simmons
Animatie stijl: Geïnspireerd door Justin Roiland's esthetiek.

"I'm Your Pusher"
Schrijver: Garth Ennis
Regisseur: Giancarlo Volpe
Animatie stijl: Een eerbetoon aan de originele The Boys strips.

"Boyd in 3D"
Schrijver: Eliot Glazer
Verhaal door: Eliot Glazer & Ilana Glazer
Regisseur: Naz Ghodrati-Azadi
Animatie Stijl: Geïnspireerd door Franse strips en animatie.

"BFFs"
Schrijver: Awkwafina
Regisseur: Madeleine Flores
Animatie stijl: Geïnspireerd door 'Saturday morning animation imports'.

"Nubian vs Nubian"
Schrijver: Aisha Tyler
Regisseur: Matthew Bordenave
Animatie Stijl: Anime geïnspireerd

"John and Sun-Hee"
Schrijver: Andy Samberg
Regisseur: Steve Ahn
Animatie Stijl: Geïnspireerd door Koreaans drama en horror.

"One Plus One Equals Two"
Schrijver: Simon Racioppa
Regisseurs: Jae Kim en Giancarlo Volpe
Animatie stijl: Een donkere kijk op Amerikaanse superhelden animatie.

Complete serie vanaf 4 maart te zien
De acht afleveringen gaan op 4 maart exclusief op Prime Video in première. Uiteraard vind je ook de twee seizoen van de moederserie terug op Prime Video.En dan hebben we hieronder de cast, en die is enorm: Awkwafina, Michael Cera, Don Cheadle, Chace Crawford, Kieran Culkin, Giancarlo Esposito, Eliot Glazer, Jason Isaacs, Kumail Nanjiani, Justin Roiland, Seth Rogen, Andy Samberg, Ben Schwartz, Elisabeth Shue, Christian Slater, Kevin Smith, Antony Starr, Nasim Pedrad, Simon Pegg, Kenan Thompson, Aisha Tyler, Youn Yuh Jung, Kimberly Brooks, Nicole Byer, Frances Conroy, Asjha Cooper, Chris Diamantopolous, John DiMaggio, Jermaine Fowler, Emily Gordon, Grey Griffin, Randall Duk Kim, David Marciano, Xolo Maridueña, Dominique McElligott, Caleb McLaughlin, Colby Minifie, Eugene Mirman, Retta, Kevin Michael Richardson, Somali Rose, Parker Simmons, Ursula Taherian, Fred Tatasciore, Sean Patrick Thomas, Angela Marie Volpe, Gary Antony Williams en Jenny Yokobori.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sandman' van Netflix laat je getraumatiseerd achter
Series / Nieuws

'The Sandman' van Netflix laat je getraumatiseerd achter

The Sandman klinkt behoorlijk interessant en is hopelijk snel op Netflix te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Neil Gaiman heeft reeds bevestigd dat de gebeurtenissen uit het zesde nummer van de The Sandman-comics verfilmd wordt voor de Netflix-serie. En nu geeft de schrijver een goede indruk van wat we mogen verwachten van de vijfde aflevering.

Vorig jaar liet Gaiman weten dat nummer 6 verfilmd zou worden voor de vijfde aflevering, die zich concentreert op de 24 uur van John Dee in een all-night diner. Gaiman legde uit tegen Empire Magazine dat de serie heel wat genres en stijlen aanslaat.

The Sandman-trauma
"Je kijkt straks aflevering 1 en denkt: 'Oh ik begrijp het wel, dit is Downton Abbey maar met magie". Hij ging door: "Dan begin je je af te vragen: 'Wat is dit?', tegen aflevering 2, als je Gregory the Gargoyle ontmoet in The Dreaming. En aflevering 5 is zo duister en traumatiserend als het maar kan. En dan is er aflevering 6, dat waarschijnlijk het meest feel-good van allemaal is."

Aflevering 5 laat dus zien hoe John Dee, ofwel Doctor Destiny, een diner inloopt en wacht op zijn showdown met Morpheus. Hij laat de tijd passeren door de mensen binnen te dwingen zijn gestoorde spelletjes te spelen door de Dream Stone te gebruiken om hun gedachten te beheersen.

Dat leidt tot gruwelijke momenten waarbij mensen op vreselijke wijze om het leven komen.

"The Sandman draait volledig om je te verrassen. Het draait erom dat we alles opnieuw uitvinden, elke keer weer. De serie neemt je straks mee op een reis zoals je die niet eerder gemaakt hebt."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het probleem van 'Star Wars'-bedenker George Lucas met Grogu
Series / Nieuws

Het probleem van 'Star Wars'-bedenker George Lucas met Grogu

George Lucas houdt er een interessante en opvallende mening op na wat Grogu moet doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dave Filoni onthulde tijdens een nieuw interview het enige 'probleem' van George Lucas met Grogu in The Mandalorian. De Star Wars-serie was het eerste project van Disney+ en werd gemaakt door Jon Favreau.

Centraal staat Din Djarin, een premiejager wiens leven drastisch veranderd als hij een Force-gevoelig wezen van hetzelfde ras als Jedi-meester Yoda vindt. Het Kind, zoals het genoemd wordt, blijkt enorm krachtig te zijn. In het narratief van The Mandalorian zien we vooral de twee, waarbij Din minder op premies jaagt en meer zorgt voor Grogu.

Een probleem
Grogu is nu een van de meest populaire personages in de Star Wars-franchise. Maar voordat hij te zien was in The Mandalorian, blijkt Lucas een specifiek 'probleem' gehad te hebben.

Filoni, die de serie produceert, sprak over Grogu met George Lucas en die bleek een punt van verbetering te hebben. Althans, hij had een belangrijke zaak om op te letten.

"Ik had het erover met George op een zeker moment. Zijn voornaamste zorg was dat het kind wel de juiste hoeveelheid training moest ontvangen", aldus Favreau.

The Mandalorian heeft inmiddels een en ander onthuld over de oorsprong van Grogu en hoe hij Order 66 wist te overleven. The Mandalorian zie je nu op Disney+Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS' krijgt een wel erg opvallende spin-off
Series / Nieuws

'NCIS' krijgt een wel erg opvallende spin-off

NCIS blijkt te leiden tot NCIS: Sydney, die zich dus inderdaad in Australië afspeelt.

Voor het eerst in de geschiedenis van de NCIS-franchise, komt er een internationale spin-off: NCIS: Sydney. De serie werd vandaag aangekondigd door Paramount+ en CBS.

NCIS: Sydney is de eerste internationale versie ooit van de langlopende dramaserie die zich geheel in de Verenigde Staten afspeelde tot nu toe. Denk aan series als NCIS: Hawaii, NCIS: New Orleans en NCIS: Los Angeles.

NCIS: Sydney-serie
De NCIS: Sydney-serie speelt zich geheel af rond de Naval Criminal Investigative Service in de Australische stad met de meeste bewoners. En de serie durft het aan om te voldoen aan de hoge verwachtingen van series in die stad, zoals Blue Heelers.

NCIS: Sydney wordt in 2023 gelanceerd en gemaakt door de Australische scenarioschrijver Shane Brennan.

Chief content officer voor Paramount/CBS in Australië, Beverley McGarvey, sprak met groot plezier over de aankondiging van de serie:

"Het is zo'n eer om het nalatenschap van zo'n geweldige serie voort te mogen zetten en het briljante verhaal van NCIS te mogen voortzetten en meteen nieuwe Australische personages en locaties te laten zien. We kunnen niet wachten om te beginnen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' gaat voldoen aan torenhoge verwachtingen
Series / Nieuws

'The Last of Us' gaat voldoen aan torenhoge verwachtingen

Er staat veel druk op The Last of Us om alles waar te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De druk die op The Last of Us van HBO staat is gigantisch. De game waar de serie op gebaseerd is, werd als ijzersterk ontvangen en gamers zijn erg benieuwd of men er wel in slaagt hieraan tegemoet te komen.

De track record van Hollywood is wat gameverfilmingen niet bepaald de beste. Maar volgens acteur Pedro Pascal, die de hoofdrol van Joel speelt in de serie, gaat de serie "meer dan voldoen" aan de torenhoge verwachtingen die fans hebben.

The Last of Us-serie
Pascal sprak met het Duitse tijdschrift Neelix en vertelde dat de serie het goed gaat doen. Of beter: hij beloofde dat.

"Ik denk dat deze verfilming meer dan voldoet aan de hoge verwachtingen. Ik twijfel er niet over dat we fans van de game en nieuwe kijkers tevreden gaan stellen," aldus Pascal.

Dat mag ook wel, want The Last of Us schijnt een van de duurste televisieseries tot nu toe te zijn. En er werken behoorlijk interessante mensen aan mee.

Zo is Neil Druckmann, die de twee games rond The Last of Us regisseerde, betrokken bij de serie als uitvoerend producent. En Craig Mazin, die ons het bijzonder sterke Chernobyl bracht, is betrokken als showrunner.

The Last of Us is dit jaar nog te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fanfavoriete serie keert terug voor zevende seizoen
Series / Nieuws

Fanfavoriete serie keert terug voor zevende seizoen

Billions krijgt er gewoon nog een seizoen bij van televisiezender Showtime, waarmee de serie op zeven seizoenen komt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een paar weken nadat seizoen 6 van Showtime-hitserie Billions te zien was op het kabelnetwerk, heeft Showtime nu ook bevestigd dat er een zevende seizoen op komst is.

Het nieuws werd door Variety aangekondigd. Heel vreemd is die onthulling niet, gezien het grote succes dat Billions is voor televisiezender Showtime. De serie heeft hoofdrollen voor Paul Giamatti, Malin Akerman, Corey Stoll en vroeger hoofdrolspeler Damian Lewis. Los daarvan is het een van de langst lopende televisieseries die Showtime heeft.

Billions seizoen 7
Het zesde seizoen van Billions was het eerste zonder acteur Damian Lewis, die eerder een Primetime Emmy won voor Homeland. De acteur vertrok na het vijfde seizoen van de televisieserie. Hij had slechts een contract voor vijf seizoenen.

In het zesde seizoen van Billions zie je het stof neerdalen van alle onthullingen in de vijfde reeks van de serie.

Nu Axe weg is en Michael Prince zijn plek overneemt, moet Chuck een strategie ontwikkelen die verfijnder is dan ooit tevoren. Alle spelers - van Wags tot Wendy, en Taylor tot Sacker en natuurlijk Senior, wordt verwacht dat ze doortrapter dan ooit zijn in het maken van succes.

Wanneer seizoen 7 van Billions te zien is weten we nog niet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aankomende 'Halo'-serie is nu al een succes
Series / Nieuws

Aankomende 'Halo'-serie is nu al een succes

Paramount+ heeft namelijk nu al een tweede seizoen besteld van de Halo-serie.

De Halo-serie komt snel naar Paramount+. En nog voordat het zover is, is alvast een tweede seizoen besteld door de streamingdienst van ViacomCBS.

Het nieuws werd onthuld door Tanya Giles, de baas over nieuwe content bij Paramount+. De aankondiging komt ruwweg een maand voordat Halo te zien zal zijn op Paramount+. Althans: iets meer dan een maand, want de serie gaat op 24 maart van start.

Halo-serie
Halo krijgt dus een tweede seizoen, met David Wiener als nieuwe showrunner en uitvoerend producent. Dat nadat we in juni 2021 nog te horen kregen dat de twee co-showrunners niet terug zouden keren voor meer afleveringen van de televisieserie.

Eerder deze maand was er nog het gerucht dat Wiener in onderhandeling was voor de rol van showrunner.

"Halo is een uitgebreide world-building kans voor Paramount+ en we zijn enthousiast dat we fans een tweede seizoen kunnen bieden om naar uit te kijken voordat we de serie volgende maand lanceren," aldus Giles.

"Halo zal een opwindende rit zijn voor fans van de game en voor non-gamers, want hij verbindt ongelofelijke visuals met een diepere blik op de persoonlijke verhalen achter deze iconische personages; allemaal gesitueerd in een epische strijd om de toekomst van de mensheid."

Wanneer Halo in Nederland te zien is weten we nog niet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' waarschuwt voor de Sparrows
Series / Posters

'The Umbrella Academy' waarschuwt voor de Sparrows

De serie The Umbrella Academy gaat een duistere kant op met zijn derde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn zeven nieuwe personageposters verschenen van The Umbrella Academy. De televisieserie van Netflix komt vermoedelijk snel met een trailer en zal hopelijk binnen nu en een paar maanden verder gaan.

The Umbrella Academy laat op de zeven posters de hoofdpersonen zien. Op elke foto zien we de leden van de Umbrella Academy, met een schaduw van spreeuwen die over hen geworpen wordt. Als caption: "take cover", ofwel: zoek onderdak. Dat zal ook nodig zijn, want de Sparrow Academy is een behoorlijk bedreigende club!

The Umbrella Academy seizoen 3
The Umbrella Academy gaat binnenkort dus verder met zijn derde seizoen op Netflix.

Dat seizoen brengt Elliot Page, David Castañeda, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Ritu Arya en Aidan Gallagher terug voor de nieuwe afleveringen.

We zien hun personages in het 'heden', waarbij ze erachter komen dat de Umbrella Academy nooit opgericht was en dat hun adoptievader in plaats daarvan andere kinderen geadopteerd had en veel grover en gemener opgevoed had.

The Umbrella Academy seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende Netflix-serie 'The Sandman' onthult nieuwe foto
Series / Foto's

Opvallende Netflix-serie 'The Sandman' onthult nieuwe foto

The Sandman belooft een van de meest interessante series op Netflix te worden van de afgelopen tijd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Sandman heeft een nieuwe foto online gezet. De foto debuteerde via Empire Magazine, dat ons een goede blik op de televisieserie geeft.

Op de foto, die je onderaan dit bericht kunt bekijken, zie je Tom Sturridge in de rol van Dream. Hij wordt op het beeld vergezeld door Vivienne Acheampong als Lucienne.

The Sandman-serie
De The Sandman-serie wordt door Netflix gemaakt en gaf enige maanden geleden een eerste teaser trailer vrij. Die onthulde nog weinig over de serie zelf, maar zette wel alvast de sfeer en toon, zodat kijkers goed weten waar ze aan toe zijn.

Tegelijk biedt het nieuwe nummer van Empire Magazine nu wel een officiële foto op de serie en schijnt het zo te zijn dat Netflix op korte termijn komt met de volledige trailer. En dat niet alleen: Netflix zou ook meteen de releasedatum van The Sandman onthullen. Daarmee rijst het vermoeden dat The Sandman binnen nu en drie maanden wel te zien zou kunnen zijn.

De foto laat dus Dream zien, ook wel Morpheus, vergezeld door zijn trouwe waker Lucienne. De foto komt uit een scène waarin de Dream King na een eeuw aan gevangenschap terugkeert naar zijn rijk. Daar komt hij er al snel achter dat The Dreaming compleet in verval is geraakt tijdens zijn afwezigheid.

Check hieronder het beeld van The Sandman:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' krijgt opvallende aanwezige
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' krijgt opvallende aanwezige

Star Wars laat weer een interessant personage zien in deze nostalgische serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende Obi-Wan Kenobi-serie schijnt een groot en belangrijk personage uit de prequeltrilogie in de Star Wars-franchise terug te brengen voor een cameo.

Dat personage schijnt niemand minder dan Bail Organa te zijn, senator van de galactische republiek in de tijden dat de democratie haar nadagen beleefde. Verder wordt het personage volgens de site Making Star Wars wederom gespeeld door Jimmy Smits, die op de set gezien was.

Obi-Wan Kenobi-serie
Naast de terugkeer van Bail Organa, horen we ook dat zijn echtgenote Breha te zien zou zijn. Of actrice Rebecca Jackson Mendoza die rol weer speelt weten we dan weer niet.

Het zou niet onlogisch zijn als Bail Organa terugkeert in Obi-Wan Kenobi. De senator van planeet Alderaan was een cruciale figuur in de levens van Anakin Skywalker, Padmé Amidala, Obi-Wan Kenobi en ook Yoda. Zijn aard hielp de goede partijen in de senaat en toen Palpatine zijn overname van de republiek als Darth Sidious succesvol vormgaf, hielp Bail Organa hen ontsnappen.

Ook adopteerde Organa Leia, die daarmee opgroeide op de planeet Alderaan. Intussen is Obi-Wan op Tatooine en waakt hij over de jonge Luke Skywalker.

Obi-Wan Kenobi is in mei te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.