3 nieuwe series op Netflix die iedereen heel graag wil zien

3 nieuwe Netflix-series die iedereen wil zien

Wie kijkt er eigenlijk niet uit naar deze drie nieuwe series die dit jaar verschijnen.

Bram de Groot, 17 februari 2022 15:04

Er komen in 2022 heel wat nieuwe series en seizoenen online. Hieronder drie toch wel erg grote series die nog verschijnen dit jaar.
Bridgerton | Kijk vanaf 25 maart | seizoen 2
Seizoen 2 is gebaseerd op The Viscount Who Loved Me van Julia Quinn. Het verhaal gaat over het zoektocht naar een geschikt huwelijk voor Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey. Het nieuwe seizoen bevat de introductie van een nieuwe vrouwelijke hoofdrol, namelijk Sex Education-actrice Simone Ashley. Ze is te zien als Kate Sharma. Het tweede seizoen van Bridgerton is al best dichtbij.


The Umbrella Academy | In 2022 | seizoen 3
Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid. Het tweede seizoen verscheen alweer in 2020 en het wachten is op het moment dat de releasedatum wordt onthuld.


The Sandman | In 2022 | seizoen 1
The Sandman is gebaseerd op de baanbrekende stripboekenreeks die Neil Gaiman voor DC heeft gemaakt. De uitvoerende producenten zijn Neil Gaiman, Allan Heinberg en David S. Goyer. De Lord of Dreams is ontboden en gevangen genomen door sterfelijke mensen. Eenmaal bevrijd uit zijn gevangenschap, zal deze eeuwige heerser van Dreams zich realiseren dat zijn problemen nog maar net begonnen zijn.


Lees meer over: The Umbrella Academy, Bridgerton, The Sandman, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws