Helaas: langverwachte serie laat nog lang op zich wachten

Langverwachte serie laat lang op zich wachten

The Last of Us komt er voorlopig niet; House of the Dragon wel snel.

Jim Pedd, 17-02-2022 15:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een van de meest geanticipeerde series van HBO is de verfilming van de videogame The Last of Us uit 2013. De kabelzender moet nog altijd aankondigen wanneer de serie te zien zal zijn, maar we hebben helaas niet het beste nieuws rond de release.
Het begint er namelijk op te lijken dat de serie later uitkomt dan gehoopt en misschien wel verwacht werd. Casey Bloys, Chief Content Officer van HBO en HBO Max, laat aan Deadline weten dat de serie er pas volgend jaar komt.

Volgend jaar te zien
"Het gaat niet te zien zijn in 2022. Ze nemen het nog altijd op in Canada. Ik stel mij zo voor dat je het in '23 zal zien. Ik heb wat vroege afleveringen gezien en kijk er enorm naar uit. Craig [Mazin] heeft Chernobyl voor ons gemaakt en is een geweldige schrijver en regisseur. Wat ik heb gezien ziet er buitengewoon uit, dus ik kijk er enorm naar uit, maar je ziet het niet in '22," aldus Bloys.

Ook kwam Bloys met andere updates. Zo meldde hij dat er niet echt iets gebeurd is met de Mare of Easttown-vervolgserie en dat het tweede seizoen van And Just Like That in ontwikkeling is. Ook zou er gekeken worden naar een nieuw seizoen in de True Detective-wereld.

Verder meldde Bloys nog dat er weinig specifieke ontwikkelingen te melden zijn in de Game of Thrones-franchise, behalve dat verschillende projecten nog altijd in de maak zijn. En ja, de serie House of the Dragon is dit jaar te zien.
Bron: Dark Horizons

Lees meer over: The Last of Us, HBO, House of the Dragon

Populair nieuws