search
Amanda Seyfried te zien met Tom Holland in 'The Crowded Room'
Series / Nieuws

Amanda Seyfried te zien met Tom Holland in 'The Crowded Room'

The Crowded Room is een van de volgende topseries van Apple TV+.

Apple TV+ heeft aangekondigd dat actrice Amanda Seyfried (Mank) is gecast in de aankomende anthologiereeks The Crowded Room. Eerder werd al onthuld dat Tom Holland (Spider-Man: No Way Home) een hoofdrol gaat spelen.

Ze speelt in de serie Rya, een klinisch psycholoog die wordt geconfronteerd met de meest uitdagende zaak uit haar carrière. Rya zet haar patiënten op de eerste plaats, terwijl ze al die tijd probeert haar leven als alleenstaande moeder in evenwicht te brengen.

Zoals eerder aangekondigd speelt Tom Holland de hoofdrol van Danny Sullivan. Kornel Mundruczo is aangesteld als regisseur en uitvoerend producent voor het eerste seizoen.

The Crowded Room
The Crowded Room is afkomstig van schrijver Akiva Goldsman, die uitvoerend producent is via zijn bedrijf Weed Road Productions. De serie zal inspirerende verhalen onderzoeken van mensen die hebben geworsteld en geleerd om succesvol te leven met een psychische aandoening.

Seizoen één is een thriller van tien afleveringen, gedeeltelijk gebaseerd op Goldsmans eigen leven en Daniel Keyes' biografie The Minds of Billy Milligan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen