search
Spider-Man held Tom Holland pikt rol af van Leonardo DiCaprio
Series / Nieuws

Spider-Man held Tom Holland pikt rol af van Leonardo DiCaprio

In de serie The Crowded Room speelt Holland iemand met een psychische aandoening.

Ondanks dat we Tom Holland komende jaren nog wel een paar keer als Spider-Man zullen zien, werkt hij er ondertussen hard aan om niet voor de rest van zijn leven te worden gezien als Peter Parker. Hij speelt namelijk in heel wat andere producties komende periode.

Nu heeft de acteur opnieuw voor een niet-Marvel productie getekend. Volgens Comingsoon.net gaat Holland een rol spelen in de Apple TV+ serie The Crowded Room, een productie van Academy Award-winnaar Akiva Goldsman.

Na Spider-Man: Far From Home dook Holland op in de Netflix-film The Devil All the Time en mogelijk hoorde je hem in Spies in Disguise, Dolittle en Onward.

Eerder dit jaar zag je de acteur eventueel in de Apple TV+ film Cherry en binnenkort kun je hem bewonderen op het witte doek, in Chaos Walking. Na Spider-Man: No Way Home zie je Holland ook nog in Uncharted.

Tom Holland in The Crowded Room
The Crowded Room wordt een 'seasonal anthology' en laat waarheidsgetrouwe en inspirerende verhalen zien van personen die hebben geworsteld met het leven met een psychische aandoening, maar nu juist een succesvol in dat leven zijn.

Het eerste seizoen van The Crowded Room zal bestaan uit tien afleveringen. Al enige tijd probeerde Hollywood een film van het verhaal te maken en onder meer John Cusack en Leonardo DiCaprio waren in beeld voor de hoofdrol. DiCaprio zou de rol al 20 jaar lang willen spelen.

Aanbevolen artikelen