Topdrukte met 17 nieuwe series op Netflix deze week

Topdrukte met 17 nieuwe series op Netflix

Netflix maakt er een behoorlijk prettige week van met al deze nieuwe series.

Jim Pedd, 18 februari 2022 17:17

Elke vrijdag zetten we alle series die je nieuw kunt zien op Netflix op een rij. Vandaag zijn er maar liefst 17 nieuwe series!
Bulgasal Immortal Souls (S01E06): Sang-un en Hwal besluiten elkaar voorlopig in leven te houden om een groter kwaad te verslaan. Kwon Ho-yeol krijgt te maken met een griezelig geval van déjà vu.

Snowpiercer (S03E04): Alex, Asha, Roche en Javi moeten ieder zien om te gaan met trauma's uit het verleden. Ondertussen proberen Layton en de machinisten een blokkade op het spoor te passeren.

Fedeltà (1 seizoen): Een schijnbaar gelukkig huwelijk begint uiteen te vallen als de man wordt beschuldigd van ontrouw en beide echtgenoten in de verleiding komen door andere verlangens.

Our Beloved Summer (1 seizoen): Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera — en in elkaars leven.

Ridley Jones (3 seizoenen): De dappere en nieuwsgierige Ridley en haar vriendjes beschermen de schatten van het museum en bewaren zijn magische geheim: alles komt 's nachts tot leven!

Cielo Grande (1 seizoen): De Mexicaanse atlete Steffi neemt deel aan een nieuwe wakeboardwedstrijd in een afgelegen Argentijns resort. Ze is vastbesloten om achter een familiegeheim te komen.

Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy (1 seizoen): De levens van een rijzende superster en een filmmaker komen samen in deze intense, intieme docuserie over de carrière van Kanye West, gefilmd gedurende twee decennia.

Swap Shop (2 seizoenen): Verzamelaars van auto's, stripboeken, griezelige clownstandbeelden en meer houden de oren gespitst als Swap Shop begint. In de radioshow worden de beste deals gedeeld.

Are You the One? (seizoen 4): Een groep singles vertrekt naar een tropische bestemming, waar ze hun ideale partner moeten vinden en zo kans kunnen maken op een geldprijs en de eeuwige liefde.

The Cuphead Show! (seizoen 1): Volg de lotgevallen van de impulsieve Cuphead en zijn gemakkelijk over te halen broer Mugman in deze op het populaire computerspel gebaseerde animatieserie.

Love is Blind (2 seizoenen): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

Devotion, a Story of Love and Desire: Een schijnbaar gelukkig huwelijk begint uiteen te vallen als de man wordt beschuldigd van ontrouw en beide echtgenoten in de verleiding komen door andere verlangens.

Fishbowl Wives: Zes ongelukkig getrouwde vrouwen in een luxe appartementencomplex kunnen de verleiding van vreemdgaan niet weerstaan. Gebaseerd op de mangaserie van Kurosawa R.

Young Wallander: Killer's Shadow: In dit verhaal uit het begin van zijn carrière is de jonge agent Kurt Wallander zelf getuige van een bizarre moord en wordt zijn hulp ingeroepen bij het onderzoek.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 9 en 10: In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

One of Us is Lying: Vijf wanhopige scholieren moeten nablijven. Maar een moord, en geheimen, houden hen samen terwijl zich een kat-en-muisspel met de moordenaar ontvouwt.

Space Force (seizoen 2): Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws