De 'Alien'-serie klinkt met deze onthullingen nog beter

De 'Alien'-serie klinkt met deze details nog beter

FX werkt aan een Alien-serie en die klinkt behoorlijk gaaf.

Jim Pedd, 18 februari 2022 16:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

FX werkt druk aan een nieuwe televisieserie in de Alien-franchise. Fans zijn natuurlijk erg benieuwd hoe die verbonden is aan de overkoepelende mythologie van de franchise en een FX-baas laat nu iets weten over het concept.
John Landgraf sprak met Deadline en onthulde dat de serie zich tegen het einde van de 21ste eeuw afspeelt, dus rond de tijd dat Ellen Ripley geboren wordt. We zullen Sigourney Weaver dus niet te zien krijgen.

Grote verrassingen in de Alien-serie
"Er zitten wat grote verrassingen in voor het publiek," deelde Landgraf. "Alien speelt zich af voor Ripley. Het is het eerste verhaal in de Alien-franchise dat zich op Aarde afspeelt. Dus ja, het speelt zich af op onze planeet, net voor het einde van deze eeuw waar we ons in bevinden, over een jaar of 70."

"Ripley maakt er geen onderdeel van uit en dat geldt ook voor andere personages van Alien, buiten de alien zelf natuurlijk."

De serie is niet helemaal de eerste, want de twee Alien vs. Predator-films spelen zich ook af op onze Aarde. Als de Xenomorph verschijnt in de eerste film, is dat naar verluidt de eerste keer dat de mensheid het wezen tegenkomt. Als deze serie de aard van het beest moet verkennen, betekent dat, dat er iets veranderd wordt aan het canon.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Alien, FX, Noah Hawley, Ridley Scott

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws