Veelbelovende nieuwe misdaadserie 'We Own This City' van HBO Max krijgt eerste foto's

Foto's veelbelovende nieuwe misdaadserie HBO Max

Binnenkort is We Own This City ook in Nederland te zien.

Bram de Groot, 19 februari 2022 om 17:37

Vanaf 8 maart is HBO Max ook in Nederland te kijken. Nog altijd is de prijsstelling niet bekend, maar we weten wel dat we heel wat extra series krijgen om te gaan bekijken. Een van de series die dan de aandacht trekt is We Own This City.
Verschillende afbeeldingen uit de aankomende HBO-misdaaddramaserie We Own This City geven een eerste blik op The Punisher-ster Jon Bernthal als een Baltimore-politieagent.

De miniserie komt met dank aan David Simon en George Pelecanos, het creatieve team achter HBO's baanbrekende serie The Wire en belooft even complex, aangrijpend als krachtig te zijn.

Eerste foto's We Own This City
Volgens een persbericht van HBO: "We Own This City is een zes uur durende miniserie over de opkomst en ondergang van de Gun Trace Task Force van de politie van Baltimore. Het werpt een blik op de corruptie en de morele ineenstorting die een Amerikaanse stad overkwam waarbij het drugsverbod en massa-arrestaties werden verdedigd ten koste van het daadwerkelijke politiewerk."

Vanaf 25 april moet We Own This City op HBO Max te zien zijn. Naast Bernthal zie je rollen van onder meer Wunmi Mosaku, Jamie Hector, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson en Josh Charles.

Bron: HBO

Lees meer over: We Own This City, HBO, Jon Bernthal, Wunmi Mosaku, Jamie Hector, McKinley Belcher III

Populair nieuws