search
Komedieserie 'Life & Beth' onderweg naar Disney+
Series / Nieuws

Komedieserie 'Life & Beth' onderweg naar Disney+

De populaire Hulu-serie zou binnenkort ook te bekijken zijn op de streamingdienst Disney+...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgende maand gaat de komedieserie Life & Beth in première op de streamingdienst van Hulu. Op moment van schrijven is deze streamingdienst in Nederland en België echter nog niet beschikbaar. Toch kunnen we de reeks binnenkort ook hier bekijken!

De serie Life & Beth vertelt het verhaal van een jonge en bovendien zeer succesvolle distributeur van wijnen die afkomstig is uit Manhattan. Een ongeluk zorgt er echter voor dat ze flashbacks krijgt naar haar tienerjaren. Hierdoor begint ze na te denken over hoe oud ze ondertussen is geworden en wie ze nog graag in het leven wil worden. Dat zorgt voor een grote impact op haar leven.

Amy Schumer
De reeks is een hersenspinsel en productie van Amy Schumer zelf. Ze speelt ook zelf de hoofdrol en kruipt daarvoor in de huid van Beth. Andere leden van de cast zijn onder meer Michael Rapaport, Grace Power, Violet Young, Yamaneika Saunders en Michael Cera.

In eerste instantie zal de reeks dus in de VS verschijnen op de streamingdienst van Hulu. Hier in Nederland en België zal de reeks te zien zijn bij Disney+.

Wanneer we het eerste seizoen van Life & Beth op de streamingdienst Disney+ mogen verwachten is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen