Gloednieuwe Netflix-serie reeds na één seizoen afgevoerd?

Nieuwe Netflix-serie al na één seizoen afgevoerd?

Actrice Sandra Oh is er alvast vrij zeker van dat de reeks geen vervolg zal krijgen...

Geoffrey Ketels, 22 februari 2022 14:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Chair zag het levenslicht in het jaar 2021. Fans van de reeks kijken uit naar het verschijnen van een vervolg, maar die zou er zomaar eens nooit kunnen komen... althans dat is wat actrice Sandra Oh denkt.
Bovenstaande liet de actrice optekenen in de zogenaamde Awards Circuit Podcast. Dit is een podcast van Variety waarin ze in eerste instantie wou praten over het nieuwe seizoen van Killing Eve.

In de podcast gaat Oh dieper in op haar ervaring met allebei de toch wel succesvolle series. Ze blikt daarbij ook even vooruit naar het nieuwe seizoen van Killing Eve dat in de Verenigde Staten deze maand in première gaat. Dat nieuwe seizoen vormt ook de afsluiter van de reeks. Wanneer deze afleveringen te zien zullen zijn in Nederland en België is momenteel nog niet bekend.

Geen tweede seizoen
Voor The Chair geldt dat ze voorbije zomer verscheen op streamingdienst Netflix. De reeks kon meteen rekenen op een goede ontvangst. Ze vertelt het verhaal van Dr. Ji-Yoon Kim (gespeeld door Oh). Zij is een professor aan een prestigieuze universiteit die er als eerste gekleurde vrouw voorzitster wordt van de afdeling Engels.

Ji-Yoon is een alleenstaande moeder die al snel aan de lijve ondervindt hoe zwaar het kan zijn om aan het hoofd te staan van een faculteit waar heel wat bevoorrechte, oudere professoren ook deel van uitmaken.

Aan het einde van de podcast werd aan Oh de vraag gesteld of ze denkt dat de reeks terug zal komen voor een tweede seizoen. Daarop liet de actrice zich ontglippen dat ze er geen sluitend antwoord op kon geven. Echter heeft ze het vermoeden van niet.

Oh stelde onder meer dat ze tot op moment van schrijven nog niet werd gecontacteerd voor een vervolg. Ze geeft wel nog fijntjes mee dat ze een tweede seizoen zelf wel zou zien zitten.

Heb je het eerste seizoen van The Chair nog niet gezien? Je kan ze uiteraard nog steeds allemaal bekijken op streamingdienst Netflix!

Lees meer over: The Chair, serie, miniserie, series, miniseries, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws