Naaktscène werd geweigerd door 'Europhia'-actrice

Europhia bevat het nodige naakt, maar een van de castleden trok daar niet aan.

Jim Pedd, 23-02-2022 09:06

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Euphoria-actrice Minka Kelly onthult dat ze geweigerd heeft om naakt te gaan voor de serie. De hitserie van HBO Max weet vaak te scoren door verschillende redenen, waar de provocatieve verhaallijnen wel een belangrijk deel van levert.
De serie Euphoria is echt populair en scoorde met de eerste aflevering van het tweede seizoen behoorlijk veel kijkers. Zodanig zelfs dat het de meest bekeken digitale première was sinds de lancering van HBO Max. De zesde aflevering van het tweede seizoen, The Theatre and Its Double, bleek nog beter te scoren en debuteerde op 20 februari.

Niet naakt te zien
Actrice Minka Kelly speelt in Euphoria de rol van Samantha, de moeder van een klein jongetje. De babysitter van haar zoontje is Maddy, de meedogenloze maar kwetsbare 'queen-bee'.

In een interview met Vanity Fair onthult Kelly dat op haar eerste dag op de set, het idee was dat ze een naaktscène zou opnemen. We zouden moeten zien hoe Maddy de jurk van Kelly losritst, die vervolgens op de grond valt. Maar Kelly had het gevoel dat het naakt niet nodig was voor de scène en voelde zich er niet gemakkelijk bij. Dus zei ze tegen regisseur Sam Levinson: "Ik zou het prima vinden deze scène op te nemen, maar ik denk dat we mijn jurk aan kunnen houden."

Levinson respecteerde het verzoek en dus laat de scène in Euphoria geen naakt zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Europhia, HBO, HBO Max, Minka Kelly

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam