search

Ons nieuws van woensdag 23 februari 2022

Grootse scifi-actie in beelden 'Halo'-serie
Series / Trailer

Grootse scifi-actie in beelden 'Halo'-serie

Halo is een van de toptitels van de nieuwe Amerikaanse streamingdienst Paramount+.

Alweer even geleden werd de streamingdienst CBS All Access omgedoopt tot Paramount+ en dat moet een impuls geven aan de dienst die ook met heel wat Originals komt. Een van de grote aanstaande releases in Halo.

Halo is een verfilming van de gelijknamige Xbox-game en focust zich vooral op het personage Master Chief Petty Officer John-117, gespeeld door Pablo Schreiber. Andere rollen komen van onder meer Jen Taylor, Natascha McElhone, Yerin Ha, Charlie Murphy, Shabana Azmi en Bokeem Woodbine.

De serie speelt zich af in de 26e eeuw tijdens een conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als het Covenant.

Nog een maandje tot Halo
"We zijn 30 DAGEN verwijderd voordat de laarzen de grond raken. Ben tevreden met het leven dat je nu kent, want over een explosieve 30 dagen verandert alles," valt er te lezen bij onderstaande beelden op YouTube.

Vanaf 24 maart start Paramount+ met het uitzenden van de serie. De streamingdienst zou in Europa gelanceerd worden met de naam SkyShowtime. Wanneer dat is, is nog niet bekend.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe horrorserie van Netflix nu al een van de grootste ooit
Series / Nieuws

Nieuwe horrorserie van Netflix nu al een van de grootste ooit

All of Us Are Dead beter bekeken dan series als The Witcher, Cobra Kai en Lupin.

Eind januari verscheen op Netflix de gave zombieserie All of Us Are Dead. Nu blijkt de serie een van de populairste series ooit op de streamingdienst. Alleen het eveneens Zuid-Koreaanse Squid Game en het Spaanse Money Heist: part 4 werd vaker bekeken.

Het blijkt dat de tien afleveringen van All of Us Are Dead maar liefst 536 miljoen uren is afgespeeld tijdens de eerste 28 dagen na de release op 28 januari jl.

Het blijkt hiermee dat de zombieserie vaker is bekeken dan grote series als Engelstalige series als The Witcher, Cobra Kai, Lupin en You.

Complete Top 10
Hieronder staat de complete top tien met series die de meeste uren zijn bekeken tijdens de eerste 28 dagen de release op Netflix.

1. Squid Game: seizoen 1 "“ 1.650 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
2. Money Heist: part 4 "“ 619 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
3. All of Us Are Dead: seizoen 1 "“ 536.39 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
4. Money Heist: Part 3 "“ 426.4 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
5. Money Heist: Part 5 "“ 395 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
6. Café con aroma de mujer: seizoen 1 "“ 326.9 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
7. Lupin: Part 1 "“ 316.83 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
8. Elite: seizoen 3 "“ 275.3 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
9. Who Killed Sara?: seizoen 1 "“ 266.43 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen
10. 10 Elite: seizoen 4 "“ 257 miljoen uren gestreamd in de eerste 28 dagen




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zoeey Deschanel wees rol in 'The Office' af
Series / Nieuws

Zoeey Deschanel wees rol in 'The Office' af

De bekende komische actrice had echter een hele goede reden om van de rol af te zien...

Actrice Zooey Deschanel heeft onthuld dat ze een rol in The Office heeft moeten afwezen nadat ze het script voor de pilot-aflevering van New Girl had gelezen. En dat was een gewaagde keuze, want The Office, dat begon in 2005, was al een tijd een grote hit voordat New Girl verscheen in 2011.

Tot Deschanel de hoofdrol speelde in de succesvolle comedy-serie New Girl was ze vooral bekend van rollen in films als Elf en Yes Man. In The Office zagen we bekende gezichten als Amy Adams, Conan O'Brien en Ray Romano belangrijke gastrollen spelen.

Een goede keus?
In New Girl zagen we Deschanel als de single dertiger Jessica Day. De serie liep uiteindelijk zeven seizoenen en eindigde in 2018.

Tijdens een recente aflevering van Welcome to Our Show onthulde Deschanel dat ze bijna een belangrijke terugkerende rol in The Office had geaccepteerd toen het script voor New Girl in haar schoot werd geworpen. De actrice zei er het volgende over:

"Ik was helemaal klaar om The Office te doen. We zaten midden in de onderhandelingen toen ik plots het script kreeg voor New Girl. En dat script was nooit in mijn schoot beland als ik er niet open voor stond om mee te werken aan een tv-serie als The Office."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze nieuwe trailer 'The Man Who Fell To Earth'
Series / Trailer

Mysterieuze nieuwe trailer 'The Man Who Fell To Earth'

Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) en Naomie Harris (Skyfall) spelen de hoofdrollen in de veelbelovende serie van Showtime.

Showtime heeft vandaag de volledige trailer vrijgegeven voor de nieuwe versie van The Man Who Fell to Earth. Ditmaal betreft het echter geen film (zoals in de jaren '70 met David Bowie), maar een serie.

Hoofdrolspeler van The Man Who Fell to Earth zijn Chiwetel Ejiofor, Naomie Harris, Kate Mulgrew en Bill Nighy. We zien hoe een mensachtige alien crasht op onze planeet en op zoek goed naar een waterbron voor zijn eigen planeet, die te maken heeft met ernstige uitdroging.

Deze versie, die gemaakt wordt voor streamingdienst Paramount+, wordt geschreven en geproduceerd door Alex Kurtzman en Jenny Lumet. De serie is gebaseerd op hetzelfde verhaal dat de basis legde voor de film met Bowie uit 1976.

Visueel minder gewaagd
Het lijkt erop dat de Showtime-serie dichter bij het bronmateriaal ligt dan de Bowie-versie. De aangedikte visuele stijl van de film, die daardoor een cultfilm werd, lijkt ditmaal niet aanwezig.

De eerder genoemde Kurtzman en Lumet zijn tevens showrunner van The Man Who Fell to Earth, en Kurtzman neemt ook plaats op de regiestoel.

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer voor The Man Who Fell to Earth.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megapopulaire 'The Blacklist' krijgt een tiende(!) seizoen!
Series / Nieuws

Megapopulaire 'The Blacklist' krijgt een tiende(!) seizoen!

De NBC-serie is nog steeds mateloos populair onder een vaste schare kijkers.

NBC is nog niet klaar met The Blacklist! Het netwerk heeft namelijk aangekondigd dat de nog steeds populaire spionage-serie een tiende seizoen krijgt.

Hoofdrolspeler James Spader onthulde het nieuws toen hij dinsdagavond zijn opwachting maakte tijdens The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Momenteel bevindt The Blacklist zich in het midden van het negende seizoen. Dat seizoen begon afgelopen oktober. En ondanks dat de serie dus al heel wat jaren loopt, wordt hij nog steeds razend goed bekeken. The Blacklist is namelijk goed voor gemiddeld 22 miljoen kijkers per aflevering!

Red terug in actie
Spader speelt sinds het eerste seizoen uit 2013 al de hoofdrol in de serie. We zien hem als supercrimineel Raymond 'Red' Reddington, die de FBI helpt om andere beruchte criminelen op te sporen.

Naast Spader zijn er in de serie rollen weggelegd voor o.a. Diego Klattenhoff, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn en Harry Lennix.

Het is nog onduidelijk wanneer we seizoen 10 van The Blacklist precies kunnen verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verliest veel topseries deze maand: dit zijn ze
Series / Featured

Netflix verliest veel topseries deze maand: dit zijn ze

Netflix verliest wel vaker films en series, maar dit doet toch behoorlijk pijn.

Netflix investeert miljarden dollars in de productie van eigen en originele content. Maar een deel van het aanbod is ook zo sterk, juist doordat Netflix series van andere partijen aanbiedt. Helaas moeten we van een paar toffe series afscheid nemen.

In dit overzicht zetten we de belangrijkste series die je straks niet meer kan streamen voor je op een rij.

De Marvel-series
Allereerst verdwijnen op 28 februari de series die Netflix in samenwerking met Marvel Television maakte. Het gaat dan om Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders en om The Punisher. Waar die series heen gaan is nog niet bekend, maar de conclusie lijkt te zijn dat ze straks allemaal op Disney+ te zien zijn.

American Crime Story
Ten tweede verdwijnen op 28 februari de twee American Crime Story-series die je op Netflix kunt zien in Nederland: The Assassination of Gianni Versace en The People v. O.J. Simpson.

Nijntje-series
Ook verliest Netflix diverse Nijntje-series, waaronder Nijntje, Nijntje Kleuren, cijfers en vormen en Nijntje & vriendjes. Dat zal vanaf 8 maart het geval zijn.

En verder
Verdwijnen deze series: op 28 februari Soundtrack, Bleach en Pose. En op 8 maart nog Conni.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Walker' vindt opvallende nieuwe hoofdpersoon
Series / Nieuws

'Walker' vindt opvallende nieuwe hoofdpersoon

Ashley Reyes speelt een van de hoofdrollen in het tweede seizoen van hitserie Walker.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ashley Reyes is gecast in The CW-serie Walker. De actrice zal de nieuwe partner van Jared Padalecki's hoofdpersoon spelen in de serie.

Walker is een re-imagining van de oorspronkelijke Walker, Texas Ranger-serie die tussen 1993 en 2001 te zien was en een hoofdrol had voor Chuck Norris. Walker speelt zich af in het heden en volgt Cordell Walker als hoofdpersoon; gespeeld door Padalecki.

Walker-serie
In deze moderne versie van Walker is Cordell een weduwnaar en vader van twee kinderen. Hij keert terug naar zijn werk in Austin, Texas, nadat hij twee jaar undercover zat voor een high-profile zaak.

The Wrap meldt nu dat de serie Reyes gecast heeft in de rol van Cassie Perez. Deze keuze komt nadat actrice Lindsey Morgan eerder stopte. Zij was te zien als co-hoofdpersoon Micki Ramirez, maar vertrok bij Walker om persoonlijke redenen.

Het nieuwe personage van Reyes wordt omschreven als iemand die behoorlijk onconventioneel te werk gaat, en heel erg sterk op haar eigen benen kan staan. De enige vrouw in het veld weet goed te scoren in de Walker-serie.

Dat belooft een opvallende dynamiek!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mace Windu is terug op brute fanposter 'Star Wars'
Series / Posters

Mace Windu is terug op brute fanposter 'Star Wars'

En hij vermoordt op deze poster op brute wijze een Stormtrooper; dat zou pas een toffe serie zijn!

Een nieuwe fanposter voor een fictieve Disney+ serie over Star Wars-personage Mace Windu, laat zien hoe de beroemde Jedi Force-choke gebruikt op een Stormtrooper.

Samuel L. Jackson speelt de rol van Mace Windu in de Star Wars-franchise en maakte zijn debuut in de film Star Wars: Episode I - The Phantom Menace van George Lucas. Hij had vervolgens een grote rol in de films Attack of the Clones en Revenge of the Sith en werd al snel een van de meest memorabele Jedi die we leerden kennen in de prequelfilms.

Mace Windu
Hoewel Mace Windu een fanfavoriet personage is, speelde Jackson de rol niet meer sinds Revenge of the Sith in 2005 verscheen.

Ogenschijnlijk kwam Windu om het leven aan het einde van de derde prequel-film en gebeurde dat na zijn duel met Sith Lord Palpatine. Windu wist te winnen van de toekomstige Keizer, maar nadat Anakin ingreep om het leven van Palpatine te redde, gebruikte de Sith Lord Force-lightning om Windu uit het raam van zijn kantoor te duwen.

Sindsdien zijn er heel wat fans geweest die denken dat Windu overleeft, aangezien we hem niet zagen doodgaan en op de grond zagen liggen.

In het canon is 'ie dood, maar een fanposter brengt hem toch terug:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Secret Invasion' van Disney+ wordt steeds opwindender
Series / Nieuws

'Secret Invasion' van Disney+ wordt steeds opwindender

Nieuwe setfoto's van de serie Secret Invasion van Disney+ zien er behoorlijk tof uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Secret Invasion moet dit jaar nog te zien zijn op streamingdienst Disney+. De Marvel Studios-serie verandert dan als het goed is zowat alles van wat we denken te weten van het filmuniversum.

Secret Invasion volgt Samuel L. Jackson's Nick Fury die probeert een 'geheime' invasie af te weren. De wereld blijkt geïnfiltreerd door Skrulls die zichzelf vermommen als enkele van de populairste helden van de wereld, evenals enkele belangrijke politiek leiders.

Secret Invasion-serie
In de oorspronkelijke comics uit de jaren 2000 bleek dat Elektra, Hank Pym, Captain Marvel, Mockingbird en Spider-Woman allemaal in het diepste geheim Skrulls waren. Wie dat in de serie van Secret Invasion blijken te zijn is natuurlijk nog de vraag.

Nieuwgelekte foto's vanaf de set geven wel een hint.

Check de foto's hier op Twitter.


De meest intrigerende foto die je ziet via de link naar Twitter, is er een waar een van de personages vervangen lijkt te zijn door een Skrull. Het lijkt er enigszins op dat het zomaar eens Sorcerer Supreme Wong zou kunnen zijn.

Secret Invasion zie je dit jaar als het goed is op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Naaktscène werd geweigerd door 'Europhia'-actrice
Series / Nieuws

Naaktscène werd geweigerd door 'Europhia'-actrice

Europhia bevat het nodige naakt, maar een van de castleden trok daar niet aan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Euphoria-actrice Minka Kelly onthult dat ze geweigerd heeft om naakt te gaan voor de serie. De hitserie van HBO Max weet vaak te scoren door verschillende redenen, waar de provocatieve verhaallijnen wel een belangrijk deel van levert.

De serie Euphoria is echt populair en scoorde met de eerste aflevering van het tweede seizoen behoorlijk veel kijkers. Zodanig zelfs dat het de meest bekeken digitale première was sinds de lancering van HBO Max. De zesde aflevering van het tweede seizoen, The Theatre and Its Double, bleek nog beter te scoren en debuteerde op 20 februari.

Niet naakt te zien
Actrice Minka Kelly speelt in Euphoria de rol van Samantha, de moeder van een klein jongetje. De babysitter van haar zoontje is Maddy, de meedogenloze maar kwetsbare 'queen-bee'.

In een interview met Vanity Fair onthult Kelly dat op haar eerste dag op de set, het idee was dat ze een naaktscène zou opnemen. We zouden moeten zien hoe Maddy de jurk van Kelly losritst, die vervolgens op de grond valt. Maar Kelly had het gevoel dat het naakt niet nodig was voor de scène en voelde zich er niet gemakkelijk bij. Dus zei ze tegen regisseur Sam Levinson: "Ik zou het prima vinden deze scène op te nemen, maar ik denk dat we mijn jurk aan kunnen houden."

Levinson respecteerde het verzoek en dus laat de scène in Euphoria geen naakt zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vechtpartij op foto's 'Young Sheldon' seizoen 5
Series / Foto's

Vechtpartij op foto's 'Young Sheldon' seizoen 5

Young Sheldon ziet er weer tof uit op de foto's van een komende nieuwe aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuw bericht op Twitter door de makers van de televisieserie Young Sheldon laat zien dat er een gevecht aan zit te komen tussen de twee mentorfiguren van Sheldon: Dr. Linkletter en Dr. Sturgis, rollen van Ed Begley Jr. en Wallace Shawn.

De spin-off serie van The Big Bang Theory gaat deze week weer verder. Even was de serie Young Sheldon met pauze om ruimte te maken voor de Olympische Winterspelen. En het lijkt erop dat het intellectuele en jonge genie nu betrokken raakt bij een conflict tussen zijn adviseurs.

Young Sheldon-foto's
Fans van Young Sheldon moesten het twee weken zonder een nieuwe aflevering van de CBS-komedie doen.

Maar gelukkig keert de televisieserie nu snel terug. De focus ligt straks weer op Sheldon, waar de afgelopen paar weken een aantal afleveringen juist meer keken naar andere personages en hun verhalen uitdiepten.

Young Sheldon kijkt nu dus naar de commotie tussen de mentoren van Sheldon: Linkletter en Sturgis. Het gaat om de aflevering getiteld A Free Scratcher and Feminine Wiles:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-actrice is klaar met haar nieuwe serie
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-actrice is klaar met haar nieuwe serie

Kaley Cuoco is klaar met de opnames van het tweede seizoen van Flight Attendant.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kaley Cuoco bevestigt dat de opnames van het tweede seizoen van Flight Attendant rond zijn. Cuco maakte haar doorbraak als Bridget Hennessy in de sitcom 8 Simple Rules, en vervolgens vooral met de rol van Penny in The Big Bang Theory.

Maar nadat Cuoco haar werk aan die sitcom afrondde, besloot ze een heel andere richting in te slaan, met de serie Flight Attendant.

Flight Attendant-opnames
Flight Attendant is een moordmysterie en een dramedy die gemaakt werd voor HBO Max. We volgen in de serie een stewardesse genaamd Cassie, die haar tijd tussen vluchten doorbrengt met drinken en seks met vreemdelingen.

Het leven van Cassie neemt een wilde wending op het moment dat ze wakker wordt en haar nieuwste one-night stand dood in haar bed ligt. We zien onder meer Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet en Michelle Gomez in de serie.

Flight Attendant zou eerst een miniserie worden, maar HBO bestelde in december 2020 een tweede seizoen.

De opnames van dat tweede seizoen zijn rond:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Halo' onthult bijzonder toffe posters van zijn hoofdpersonen
Series / Posters

'Halo' onthult bijzonder toffe posters van zijn hoofdpersonen

Halo belooft een toffe richting in te slaan met de serie, die afwijkt van de games.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn drie nieuwe personageposters vrijgegeven voor de aankomende Halo-televisieserie. Die geven een betere blik op Soren-066, Doctor Halsey en Kwan.

De Halo-serie van Paramount+ is een verfilming van de gelijknamige gamefranchise van Microsoft en is vanaf 24 maart te zien. Dan zien we eindelijk en voor het eerst Halo in live-action! En met die releasedatum nabij, komt de streamingdienst met meer marketing.

Halo-posters
Halo volgt het verhaal van John-117, de Master Chief, die de geheimen ontdekt van een verloren beschaving, terwijl hij strijdt tegen een theocratische alliantie van buitenaardse wezens die bekend staan als de Covenant.

De mensen worden beschermd door Master Chief en zijn collega's. En van drie daarvan zijn nu dus de posters vrijgegeven.

Op het Twitter-account van de Halo-televisieserie zie je Soren-066, een voormalig Spartan-II, ook zie je UNSC en Office of Naval Intelligence-wetenschapper en Spartan-II maker Dr. Catherine Elizabeth Halsey en het nieuwe personage Kwan.

Soren's poster laat zien hoe de SPartan zijn harnas draagt terwijl hij over de kolonie The Rubble loopt. Hieronder de drie posters:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Controversiële Netflix-serie weet goed te scoren
Series / Nieuws

Controversiële Netflix-serie weet goed te scoren

Space Force seizoen 2 blijkt enorm goed te scoren op Netflix als we naar de kijkcijfers kijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Michael Scott mag Netflix dan niet langer zijn thuis kunnen noemen, maar de populaire streamingdienst is wel heel gelukkig met het TV-project van Steve Carell, Space Force.

Space Force is gebaseerd op de echt bestaande militaire branche in het Amerikaanse leger en komt voort uit de gedachten van Carell en The Office-bedenker Greg Daniels. De serie ligt op zichzelf best controversieel en moeilijk en werd bij Netflix een serie die in het eerste seizoen heel veel commentaar trok.

Space Force scoort
De tweede reeks afleveringen van Space Force debuteerde afgelopen vrijdag op Netflix, maar met weinig fanfare.

Toch kijken heel wat fans al naar de afleveringen blijkt, want de serie Space Force klimt op in de ranglijsten van de streamingdienst.

Sterker nog: de serie staat in de Verenigde Staten namelijk op de vijfde plek in de top tien meest bekeken films en series. Daarmee haalde Space Force bijvoorbeeld de animatieserie The Cuphead Show in. Gezien de cast en 't feit dat het nieuwe seizoen pas net online staat, is het interessant om te zien of Space Force straks doordringt tot de top van de lijst.

Space Force zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-acteur worstelde enorm met alcoholisme
Series / Nieuws

'Friends'-acteur worstelde enorm met alcoholisme

Een van de castleden van Friends legde zichzelf veel te veel druk op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Courteney Cox, een van de castleden van de sitcom Friends, reageerde op de worstelingen van haar coster Matthew Perry tijdens de opnames van de televisieserie. Dat naar aanleiding van opmerkingen die voorbij kwamen tijdens de HBO Max-reünie.

Friends duurde tien jaar en kwam tot een einde in mei 2004 met een seriefinale die door meer dan 50 miljoen mensen bekeken werd.

Friends-worstelingen
Friends volgt een kleine groep twintigers die in New York wonen. Zij worstelen met de welbekende thema's zoals liefde, huwelijk, ruzie, kinderen en gebroken harten.

In een interview met The Sunday Times vertelde Cox over de opmerkingen die Perry maakte tijdens de reünie dat hij te veel druk op zichzelf legde. Cox maakte zich zorgen over hem en begrijpt wel dat de acteur daar zo mee worstelde. Hij had uiteindelijk zelfs te maken met alcoholisme.

"Hij legde zoveel druk op zichzelf," zei Cox. "Dat is veel, gezien hoe hij daarop leunde voor zijn eigen zelfwaarde."

Tijdens de opnames worstelde Perry met alcohol- en drugsverslavingen, zelfs zo erg dat hij zich achteraf niets kon herinneren van de opnames van seizoenen 3 tot en met 6.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.