search
Grootse scifi-actie in beelden 'Halo'-serie
Series / Trailer

Grootse scifi-actie in beelden 'Halo'-serie

Halo is een van de toptitels van de nieuwe Amerikaanse streamingdienst Paramount+.

Alweer even geleden werd de streamingdienst CBS All Access omgedoopt tot Paramount+ en dat moet een impuls geven aan de dienst die ook met heel wat Originals komt. Een van de grote aanstaande releases in Halo.

Halo is een verfilming van de gelijknamige Xbox-game en focust zich vooral op het personage Master Chief Petty Officer John-117, gespeeld door Pablo Schreiber. Andere rollen komen van onder meer Jen Taylor, Natascha McElhone, Yerin Ha, Charlie Murphy, Shabana Azmi en Bokeem Woodbine.

De serie speelt zich af in de 26e eeuw tijdens een conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als het Covenant.

Nog een maandje tot Halo
"We zijn 30 DAGEN verwijderd voordat de laarzen de grond raken. Ben tevreden met het leven dat je nu kent, want over een explosieve 30 dagen verandert alles," valt er te lezen bij onderstaande beelden op YouTube.

Vanaf 24 maart start Paramount+ met het uitzenden van de serie. De streamingdienst zou in Europa gelanceerd worden met de naam SkyShowtime. Wanneer dat is, is nog niet bekend.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen