search
'Star Wars' brengt opperschurk weer terug!?
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt opperschurk weer terug!?

Star Wars-acteur Ian McDiarmid hint ernaar dat hij te zien is in de Obi-Wan Kenobi serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Star Wars-serie die rond Obi-Wan Kenobi in de maak is, zou zomaar eens een oude bekende kunnen terugbrengen, naast de reeds bekende acteurs en actrices die terugkeren.

Acteur Ian McDiarmid hint ernaar dat zijn personage, Emperor Palpatine, zomaar eens terug zou kunnen keren in de franchise. Palpatine is de overkoepelende slechterik van de hele Skywalker Saga en keerde ineens terug in de film Star Wars: The Rise of Skywalker, nadat hij niet te zien was in de films The Force Awakens en The Last Jedi.

Star Wars-terugkeer
Ian McDiarmid deed een interview met Metro, dat hem vroeg naar zijn toekomst in de franchise als geheel. De acteur gaf een zorgvuldige reactie en let genoeg ruimte over voor een terugkeer in de toekomst.

"Ik denk dat ik zal moeten accepteren dat, dankzij mijn ondankbare kleindochter [Rey Skywalker], ik definitief dood ben. Maar natuurlijk is Darth Vader ook terug in de nieuwe Obi-Wan Kenobi televisieserie. Dus ik neem aan dat het op een dag mogelijk zou kunnen zijn dat we erachter komen dat zijn mentor weer in de schaduwen lurkt", aldus McDiarmid.

Zou dit dan de manier kunnen zijn van de acteur om te laten weten dat hij misschien wel een cameo heeft in de aankomende serie op Disney+?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen