Eerste blik op 'Daredevil'-slechterik Kingpin

Eerste blik op Daredevil-slechterik Kingpin

Vincent D'Onofrio kwam vijftien kilo aan voor de rol.

Jim Pedd, 3 maart 2015 om 13:07

Hieronder, via USA Today, de eerste foto van Vincent D'Onofrio als The Kingpin in Daredevil. Daarnaast zijn er allerhande details vrijgegeven over het personage. Eigenlijk heet hij Wilson Fisk en is hij gangster. De serie moet het oorsprongsverhaal vertellen van hoe Fisk verwordt tot de superslechterik.
”Hij is het type person die in één zin gemakkelijk van een kind in een monster kan veranderen, afhankelijk van waar zijn emoties hem heenvoeren,” vertelde D’Onofrio. Hij kwam speciaal voor de rol zo’n 15 kilo aan. ”Ik wilde dat hij supersterk over zou komen, zodat als hij een klap uitdeelt, dat een flinke klap is. Er zit veel gewicht achter.”

Marvel’s Daredevil volgt de reis van Matt Murdock (Charlie Cox), die als jongetje blind raakte, maar in ruil daarvoor zijn andere zintuigen buitengewoon goed ontwikkelde. Nu vecht hij overdag tegen het onrecht als advocaat en ’s nachts als superheld Daredevil, in Hell’s Kitchen, New York City.

Vanaf 12 april is de serie in z’n geheel te streamen op Netflix.

Bron: USA Today

Lees meer over: daredevil, Wilson fisk, kingpin, vincent donofrio, Marvel, Netflix, steven s deknight, jeph loeb, Charlie cox, matt Murdock, elden henson, foggy nelson, deborah ann woll, karen page, rosario dawson, claire temple

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws