Alle Marvel-series van Netflix gaan snel naar Disney+

Alle Marvel-series van Netflix gaan naar Disney+

We weten nu wanneer de series te zien zijn op streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 24 februari 2022 om 10:20

Alle televisieseries die in een samenwerking tussen Marvel Television en Netflix gemaakt zijn, staan op het punt om te verdwijnen van Netflix. Zodra dat het geval is, kan je ze gedurende veertien dagen nergens bingen. Maar gelukkig volgt daarna snel een release op Disney+.
De series die de twee studio's samen ontwikkelden zijn Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, The Defenders en The Punisher. De series werden gemaakt als een gedeeld televisieuniversum, zoals Marvel Studios dat in de bioscopen ontwikkelde.

Naar Disney+
Het lag al in lijn der verwachtingen dat de televisieseries allemaal naar Disney+ zouden gaan. Dat blijkt te kloppen.Eerder deze maand kregen we te horen dat de series ineens zouden verdwijnen van Netflix. Dat moest ook bijna wel gebeuren, al werd lange tijd door abonnees gedacht dat de series exclusief van Netflix waren. Dat bleek dus niet het geval en net als Star Trek: Discovery verdwijnt ook deze rits series ineens.

De series komen op 16 maart op Disney+.
Lees meer over: Netflix, Disney Plus, Marvel Television, Daredevil, Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage, The Defenders, The Punishers

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws