search
Eindelijk! Datum en beelden 'Ozark' seizoen 4 deel 2!

Eindelijk! Datum en beelden 'Ozark' seizoen 4 deel 2!

En een eerste trailer voor de afronding van de goed bekeken misdaadserie van Netflix.

Bram de Groot
De laatste zeven afleveringen van Ozark gaan eind april in première op Netflix. De afleveringen zijn de tweede helft van het vierde seizoen van de serie en komt drie maanden nadat de eerste helft online kwam te staan.

In deze laatste reeks afleveringen - LET OP SPOILERS - zijn Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney) verlost van Helen en klimmen ze naar de top van Navarro's rijk. Ze vinden al snel een nieuwe kans om uit de Ozarks te komen, maar sommige zonden uit het verleden blijven niet begraven.

Ozark seizoen 4 - deel 2 te zien vanaf 29 april
Hieronder zie je een snelle eerste teaser voor de afronding van de misdaadserie en die beelden starten met hoe de deel 1 werd afgerond: de woedende Ruth Langmore van actrice Julia Garner.In de tweede helft zie je rollen voor onder meer Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, Katrina Lenk, CC Castillo en Ali Stroker ster.


Aanbevolen artikelen