search
Nieuw op Netflix: Een nieuwe generatie Vikingen in 'Vikings: Valhalla'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Een nieuwe generatie Vikingen in 'Vikings: Valhalla'

De langverwachte 'Vikings' spin-off is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voor heel wat mensen geldt dat ze sterk uitkeken naar het verschijnen van de Vikings spin-off genaamd Vikings: Valhalla. Wel, dat wachten is nu voorbij! De spin-off is namelijk vanaf vandaag te bekijken op Netflix!

De serie Vikings: Valhalla speelt zich af ongeveer 100 jaar na de gebeurtenissen uit de oorspronkelijke serie. In de nieuwe reeks volgen we de Viking Leif Eriksson. Hij is een jonge man die is geboren in IJsland, maar opgroeide in Groenland.

Eriksson maakt deel uit van een nieuwe generatie Vikingen die op een aanzienlijke afstand van hun thuisland zijn opgegroeid. Dit betekent meteen ook dat ze geen ervaring hebben met het plegen van overvallen.

Sam Corlett
De hoofdrol in de reeks Vikings: Valhalla wordt gespeeld door Sam Corlett. De kans is vrij groot dat deze naam je bekend in de oren klinkt. Zo was hij in het verleden ook al te zien in de reeks Chilling Adventures of Sabrina. Het is echter voor de eerste keer dat de acteur de hoofdrol van een reeks op zich neemt.

Er is duidelijk sprake van ongelofelijk veel vertrouwen in de spin-off. Eerder raakte namelijk reeds bekend dat Netflix met zekerheid drie seizoenen van de serie zal lanceren. Dat betekent dat we zullen kunnen rekenen op (minstens) 24 afleveringen.

Het eerste seizoen van Vikings: Valhalla is alvast goed voor acht spannende afleveringen. Deze zijn vanaf vandaag, vrijdag 25 februari 2022 te bekijken op streamingdienst Netflix.



Aanbevolen artikelen