search
Vijfde seizoen 'Queen of the South' komt sneller dan verwacht
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'Queen of the South' komt sneller dan verwacht

In eerste instantie was er nog sprake van een release in april van dit jaar...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de serie Queen of the South! In eerste instantie werd er nog verwacht dat het vijfde seizoen pas in april van dit jaar zou verschijnen. Nu is duidelijk geworden dat die release er een stukje vroeger aan zit te komen.

We zullen in het vijfde seizoen van deze toch wel populaire reeks meer dan waarschijnlijk eindelijk te weten komen wat er is gebeurd met James nadat Teresa hem zwaargewond vond. Bovendien is bekend dat een significant deel van het vijfde seizoen draait om de Russen.

Voor Teresa geldt dat ze in dit nieuwe seizoen de opdracht krijgt om een groep Russen te ontmoeten die van plan zijn om haar drugshandel te doen omvallen. Dit zorgt ervoor dat het verhaal zich verplaatst naar New Orleans.

Waarschuwing
Eerder was al te zien hoe James Teresa waarschuwde dat er mensen achter haar aan zouden komen. Meer dan waarschijnlijk zal in het nieuwe seizoen dan ook duidelijk worden welke (nieuwe?) vijanden ze heeft gemaakt.

Het vijfde seizoen bestaat uit tien gloednieuwe afleveringen. Helaas raakte eerder al bekend dat dit seizoen wel meteen het laatste is voor de reeks. Wil jij graag dit finale seizoen bekijken? Dat is mogelijk op Netflix vanaf 9 maart 2022!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen