Populaire misdaadserie verdwijnt binnenkort van Netflix

Populaire misdaadserie verdwijnt van Netflix

Wie de reeks graag nog wil bekijken zal dus een stevig tandje bij moeten steken...

Geoffrey Ketels, 25 februari 2022 16:17

De in het jaar 2019 verschenen misdaadserie Luther kan rekenen op een meer dan behoorlijke populariteit. Toch heeft Netflix nu slecht nieuws voor de fans. De reeks zal namelijk binnenkort uit het aanbod van de streamingdienst worden geschrapt.
Bovenstaand nieuws zal waarschijnlijk hard aankomen bij heel wat fans van de reeks. Dat geldt ongetwijfeld ook voor mensen die de serie nog op hun verlanglijstje hebben staan. Veel tijd krijg je namelijk niet meer om ze te bekijken. Ze wordt dan ook reeds op 31 maart van dit jaar uit het aanbod gehaald.

Vijf seizoenen
Wie nu nog moet beginnen met kijken naar het misdaaddrama zal er meer dan waarschijnlijk aan zijn voor de moeite. Het is namelijk zo dat er op Netflix zomaar even vijf seizoenen van Luther zijn terug te vinden. Het verdwijnen van de serie is het directe gevolg van een rechten kwestie. De rechten die Netflix in bezit heeft vervallen immers op... 31 maart van dit jaar.

Het is in de praktijk niet geheel ongebruikelijk dat een andere streamingdienst de rechten van een andere partij overneemt. Of dat ook het geval zal zijn voor Luther is momenteel nog niet bekend. Het zou dus echter zomaar kunnen dat je ze binnen de kortste keren ziet opduiken in het aanbod van een andere streamingdienst.

Wil jij toch nog graag deze meeslepende dramaserie bekijken op Netflix? Hou er dan rekening mee dat je daarvoor nog maar tot 31 maart 2022 de tijd hebt!

Lees meer over: Luther, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws