search
Netflix prikt premièredata 'Orange is the New Black' en 'Sense8'

Netflix prikt premièredata 'Orange is the New Black' en 'Sense8'

Ook Between en Wet Hot American Summer krijgen een premièredatum.

Jim Pedd

Netflix heeft de premièredata voor een reeks van vier series bekend gemaakt. Het betreft de series Between, Sense8, Orange is the New Black en Wet Hot American Summer: First Day of Camp.


Between "“ Mei 2015
Draait om Wiley Day de zwangere dochter van een priester, die in het kleine stadje Pretty Lake woont. Daar heerst een ziekte die iedereen boven de 21 als slachtoffer maakt. De hoofdrol is voor Jennette McCurdy en de serie si bedacht door Michael McGowan. Het eerste seizoen zal zes afleveringen van één uur krijgen.

Sense8 "“ 5 juni
De serie is bedacht door de Wachowski's en krijgt tien afleveringen. Centraal staat een groep mensen van over de hele wereld, die door een plotseling gebeurtenis een mentale en emotionele connectie met elkaar krijgen.

Orange is the New Black seizoen 3 "“ 12 juni
Draait om het personage Piper Chapman, gespeeld door Taylor Schilling, dat de gevangenis in moet. De serie is alweer toe aan het derde seizoen, dat dertien afleveringen zal krijgen.

Wet Hot American Summer: First Day of Camp "“ 17 juli
De achtdelige serie speelt zich af tijdens de eerste dag van een fictief Joods zomerkamp in 1981. Daar gaat meteen een heleboel mis. Voorloper op de film 'Wet Hot American Summer'.

Aanbevolen artikelen