search
Prime Video voegde al deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Featured

Prime Video voegde al deze series nieuw toe afgelopen week

Check hier het complete nieuwe aanbod van Prime Video van deze week.

Deze week was het relatief rustig op Prime Video. Waar we een paar weken hadden met nog behoorlijk wat nieuwe series, was dat deze week wel anders en bleef het bij een viertal nieuwe toevoegingen aan het aanbod van de streamingdienst. We zetten ze voor je op een rij.

LOL: Chi ride è fuori (seizoen 2): In het tweede seizoen van LOL worden Virginia Raffaele, Corrado Guzzanti, Diana Del Bufalo, Maccio Capatonda, Maria Di Biase, Mago Forest, Alice Mangione, Gianmarco Pozzoli, Tess Masazza en Max Angioni uitgedaagd om zes uur lang hun gezicht in de plooi te houden terwijl ze proberen hun tegenstanders te laten lachen. De prijs is €100.000 voor een goed doel. Presentators zijn Fedez en Frank Matano.

Wolf Like Me (seizoen 1): Iedereen heeft wel een rugzak bij zich in een nieuwe relatie, zo ook Gary en Mary. Als Mary opeens in aanvaring komt met Gary en zijn 12-jarige dochter, Emma, wijst alles erop dat ze voor elkaar bestemd zijn. Maar als hun relatie hechter wordt, maken Mary en Gary zich steeds meer zorgen dat hun beider rugzak hen uiteen zal drijven.

The Marvelous Mrs. Maisel (S04E03): Midge komt een oude vriend tegen. Susie ontdekt dat ze een vriendin heeft. Abe's werk wordt persoonlijk. Het koppelwerk van Rose trekt de aandacht.

The Marvelous Mrs. Maisel (S04E04): Midge stelt nieuwe regels op. Susie krijgt hulp van oude vrienden. Abe heeft meer gemeen met Asher dan hij dacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen