search
'Obi-Wan Kenobi' komt met opvallend nieuw personage
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' komt met opvallend nieuw personage

De serie rond Obi-Wan Kenobi schijnt een heel nieuwe Jedi te introduceren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er gaan veel verhalen rond over de serie Obi-Wan Kenobi. Vandaag krijgen we er een die mogelijk de hele aanleiding voor de serie van Disney+ goed uiteenzet.

We weten dat de Obi-Wan Kenobi-serie zich afspeelt in de tijd waarin de Jedi grotendeels uitgeroeid zijn. Obi-Wan leeft op Tatooine, een desolate woestijnplaneet waar hij waakt over de jonge Luke Skywalker. Maar hij wordt weer in een groots avontuur getrokken als de serie begint en daar horen we nu meer over.

Een nieuwe Jedi
De serie Obi-Wan Kenobi zou een nieuwe Jedi introduceren. Hij zou Navi heten en zou een jonge Jedi zijn die rondzwerft door het universum, op zoek naar Obi-Wan en de hoop om de Jedi Order opnieuw op te bouwen, en het Keizerrijk te verslaan.

Het zou Navi's aankomst op Tatooine zijn die voor alle problemen zorgt. Hij wordt namelijk achtervolgd door de Inquisitors van Darth Vader, die de taak hebben om alle Jedi uit te roeien.

Het verhaal gaat dat hij dus ervoor zorgt (per ongeluk natuurlijk!) dat Obi-Wan Kenobi enorm in de problemen komt. Verder zou Navi een vriendelijke vent zijn, maar dus wel een die niet al te handig te werk gaat.

Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen