search
Eerste foto's Josh Brolin in 'Outer Range'; de nieuwe 'Yellowstone'?
Series / Foto's

Eerste foto's Josh Brolin in 'Outer Range'; de nieuwe 'Yellowstone'?

Amazon Prime Video komt met een grootschalige western-serie met een zeer interessante hoofdrolspeler.

Een grote reeks foto's geven een duidelijk blik op de nieuwe Amazon Prime Video-serie Outer Range. De serie is een creatie van Brian Watkins, die Outer Range samen met Brad Pitts productiemaatschappij Plan B en Amazon Studios maakt.

Hoofdrolspeler van de serie is Josh Brolin, de Oscar genomineerde acteur die we kennen als Thanos uit het MCU, maar ook uit films als No Country For Old Men, Sicario en Dune.

Naast Brolin zien we in Outer Range ook acteurs als Imogen Poots, Lili Taylor, Lewis Pullman, Tamara Podemski, Tom Pelphrey, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie, Will Patton, en Noah Reid de revue passeren.

Western met bovennatuurlijk element
Brolin speelt de rol van Royal Abbott, een rancher in Wyoming die moet strijden voor zijn land en daarnaast zijn gezin moet beschermen. Vergelijkbaar dus met de megahit Yellowstone.

Naarmate de serie vordert en hij de verdwijning van zijn schoondochter onderzoekt, komt Abbott erachter dat er ook een bovennatuurlijk element is dat een rol speelt in alles wat er aan de hand is in zijn leven. En met die toevoeging onderscheidt de serie zich dan weer van Yellowstone, waarin actie meer centraal staat.

Bekijk hieronder de eerste foto's van Outer Range.



















Aanbevolen artikelen