Eerste recensies piratenserie 'Our Flag Means Death': Kijken of skippen?

Eerste recensies 'Our Flag Means Death': Kijken?

Hoe bevalt de nieuwe komedie Our Flag Means Death op HBO Max?

Jim Pedd, 1 maart 2022 09:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Taika Waititi is vanaf 3 maart op HBO Max te zien in een nieuwe serie: Our Flag Means Death. De vraag van zijn grootste fans is natuurlijk of Waititi erin geslaagd is weer een succes te maken, net als hij bijvoorbeeld deed met de serie What We Do in the Shadows.
De serie Our Flag Means Death speelt zich af in het jaar 1717. De rijke landeigenaar Stede Bonnet heeft een midlife crisis en besluit piraat te worden. Maar echt lekker loopt dat niet.

De eerste recensies
We doen een greep uit de eerste recensies die reeds verschenen:

Inverse: "Het wordt uiteindelijk een prachtige serie over zelfontdekking. Maar het zijn de verschillende genres die aangestipt worden, die het geheel aan elkaar verbindt."

The Shock News: "Voor een ensemble office comedy, lanceert deze HBO Max komedie in eerste instantie met het zelfvertrouwen dat je zou verwachten van een doorgewinterde serie. Laten we hopen dat, in tegenstelling tot de echte Steve Bonnet, deze serie langer op zee mag blijven."

The Playlist: "Elke keer als het erop lijkt dat Our Flag Means Death eindelijk z'n draai vindt, wordt hij afgeleid door een nieuwe, andere twee draaien die gevonden zouden kunnen worden. Gelukkig biedt de serie genoeg amusante momenten en getalenteerde castleden om eens per week wat komisch escapisme te bieden. Maar eenieder die zoekt naar een nieuwe Shadows of Flight of the Conchords, moet elders zoeken."

IndieWire: "Our Flag Means Death weet zijn hoogtepunten niet altijd te benaderen en had meer tijd moeten doorbrengen binnen de sterke komische opzetjes."
Lees meer over: Our Flag Means Death, Recensies, Taika Waititi, review

Populair nieuws