'Avatar: The Last Airbender' onthult gigantisch geheim

Avatar: The Last Airbender onthult groot geheim

Avatar: The Last Airbender neemt een opvallende en hele nieuwe wending bij Netflix.

Jim Pedd, 1 maart 2022 om 08:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Avatar: The Last Airbender houdt wel van grote en bijzondere geheimen. Keer op keer laat de franchise fans speculeren over Aang, de Vuurnatie en meer.
Vooral de geheimen rond Zuko zijn wild en zijn familie blijkt te zorgen voor meer drama. Nieuwe details onthullen een en ander over hem en laten zien dat alles wat we denken te weten over Vuurheer Sozin niet is wat we dachten.

Avatar: The Last Airbender-onthullingen
Via Avatar Legends, de officiƫle RPG van Magppie Studios en Avatar Studios, leren we meer over hen. De game ging een paar dagen geleden live en geeft fans de kans hem helemaal te spelen en een en ander te leren.

Tussen de personages zit opvallend genoeg ook de zus van Vuurheer Sozin. Zij heet Princess Zeisan en het blijkt dat ze helemaal niet lijkt op haar oudere broer.

Zeisan blijkt een royal te zijn die ook kon vuursturen, maar was ook iemand die vrijwel continu botste met haar familie. Ze verliet de Vuurnatie en vertrok naar de Luchtnomaden waar we Aang van kennen. Zij wijdde haar hele leven aan een filosofie die Gidswind heet.

Uit de game blijkt dat Zeisan heel wat toffe skills leerde van de Luchtnomaden, waaronder het vermogen om chi te blokkeren. Wat er met haar gebeurd is, weten we helaas niet.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Nickelodeon, Netflix

Populair nieuws