'The Walking Dead' vervangt Michonne door dit personage

'The Walking Dead' vervangt Michonne

Helaas is Michonne in The Walking Dead niet te zien, maar haar opvolger is er.

Jim Pedd, 1 maart 2022 09:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead-actrice Eleanor Matsuura ging tijdens een interview in op haar verhaal in de aankomende afleveringen van de serie. Zij is namelijk de opvolger van Michonne, want delen van haar verhaal uit de comics, zijn verwerkt in dat van personage Yumiko.
De actrice speelt in The Walking Dead de rol van Yumiko Okumura. In seizoen 10 namen we afscheid van Michonne, die uit de serie werd geschreven om te laten zien dat Rick nog leefde en dat zij naar hem op zoek ging.

The Walking Dead-vervanging
Het vertrek van Michonne kwam deels voort uit het feit dat actrice Danai Gurira ook toe was aan nieuwe uitdagingen. Het verhaal van Michonne werd uiteindelijk ook samengevoegd met dat van Yumiko.

In een interview met Digital Spy vertelde de actrice daarover:

"Het is gewoon zo'n briljante verhaallijn. Het geeft Yumiko net iets meer diepgang en een belangrijkere reis om te maken. Ik ben daar echt dankbaar voor. Ik heb ervan genoten om op die reis te vertrekken en dat ik daardoor ook met acteurs heb mogen spelen waarmee dat normaal niet zou gebeuren. Denk maar aan iemand als Josh [McDermitt], die Eugene speelt. We werken heel nauw samen. Dat is heerlijk geweest, omdat ik ook denk dat je niet had gezien hoe onze personages samen te zien zouden zijn als we dit verhaal niet hadden gehad."

The Walking Dead zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, Yumiko, Michonne, AMC, Danai Gurira

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws