search
Werkelijk bizarre Netflix-serie 'The Guardians of Justice' onthult trailer
Series / Trailer

Werkelijk bizarre Netflix-serie 'The Guardians of Justice' onthult trailer

The Guardians of Justice wordt gemaakt door Adi Shankar en ziet er tof uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Adi Shankar komt vandaag met een mysterieuze nieuwe serie. Netflix kwam in het kader van de release met een trailer voor The Guardians of Justice.

De serie legt nadruk op de WWE Hall of Famer Diamond Dallas Page en de mix van live-action en animatie. Fans van Shankars werk hebben vermoedelijk wel vaker gezien dat de maker heel vaak een eigen en creatieve draai geeft aan franchises. Hij is vooral succesvol voor Netflix, met projecten als Castlevania.

The Guardians of Justice-beelden
Vandaag is The Guardians of Justice gelanceerd op Netflix, de nieuwe serie van Shankar. In het kader van die release is er nu een nieuwe trailer.

De show is bedacht door Shankar, die scenario's schreef in samenwerking met Shawn Deloache, Samuel Laskey, Stewart Yost, Kenlon Clark, Luis Junquera en Enol Junquera.

We volgen in The Guardians of Justice de buitenaardse superheld Marvelous Man, die de afgelopen veertig jaar voor vrede heeft gezorgd op Aarde. Maar als een gruwelijk geheim zich openbaart en de tragische gevolgen daarvan onze wereld in chaos onderdompelen, is het aan de bittere luitenant Knight Hawk van Marvelous Man, en de idealistische do-gooder The Speed, om kernoorlog te voorkomen.

The Guardians of Justice van Netflix mixt traditionele animatie met claymation, cut out papier-animatie, 8-bit videogame beelden met live-action.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen