search
Veelbelovende Spaanse thrillerserie 'Bienvenidos a Edén' verschijnt binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

Veelbelovende Spaanse thrillerserie 'Bienvenidos a Edén' verschijnt binnenkort op Netflix

De aankondiging van de releasedatum ging gepaard met een mysterieuze video...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie fan is van Spaanse thrillerseries heeft er bij deze een titel bij om naar uit te kijken. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat haar nieuwe reeks Bienvenidos a Edén binnenkort te bekijken zal zijn op haar streamingplatform.

De aankondiging van de serie Bienvenidos a Edén gebeurde reeds eerder door 's werelds grootste streamingdienst. Echter bleef het sindsdien opvallend stil rond het project... tot nu dus. De onthulling van de releasedatum wordt bovendien begeleid door een spraakmakende video.

Flirten
De toon wordt door de video meteen gezet. In de video zien we namelijk de hoofdrolspelers uit de reeks behoorlijk sensueel dansen op een blauw verlichte dansvloer.

De serie Bienvenidos a Edén vertelt het verhaal van vijf jonge mensen die allemaal online worden benaderd. Daarbij wordt er één vraag gesteld, namelijk of de persoon in kwestie gelukkig is of niet. Die vraag is echter niet alles. Wat volgt is namelijk een uitnodiging voor een zeer exclusief feest.

Dat het niet zomaar een feest is blijkt meteen uit de locatie waar ze wordt gehouden. Dit is namelijk een mysterieus eiland. De jongeren kijken in eerste instantie sterk uit naar het feest, maar daar komt al vrij snel verandering in.

Het eerste seizoen van Bienvenidos a Edén verschijnt op streamingdienst Netflix op 1 april 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen