search
Fantastisch nieuws voor fans van Netflix-serie 'Outer Banks'
Series / Nieuws

Fantastisch nieuws voor fans van Netflix-serie 'Outer Banks'

Het tweede seizoen van de reeks eindigde met een cliffhanger van formaat...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat mensen kijken uit naar het verschijnen van het derde seizoen van de Netflix-serie Outer Banks. In november vorig jaar raakte bekend dat de opnames al vrij snel zouden worden aangevat. Dat is ondertussen gebeurd.

Aan het einde van vorig jaar werd bekend gemaakt dat de reeks Outer Banks met zekerheid nog een derde seizoen zou krijgen. Bovendien werd er ook aangegeven dat de startdatum van de opnames niet lang meer op zich zou laten wachten.

Populair
Dat er nog een derde seizoen komt van Outer Banks hoeft zeker niet te verbazen. Niet alleen eindigde het tweede seizoen met een cliffhanger van formaat, daarnaast is ook de ontvangst van de reeks meer dan prima te noemen.

Outer Banks vertelt het verhaal van een groep vrienden die samen de wildste avonturen beleven. Hun leven wordt in ieder geval meteen een stuk spannender wanneer blijkt dat ze een waardevolle schat op het spoor zijn. Helaas zijn ze niet de enigen die graag die schat in handen willen krijgen.

De productie van het derde seizoen van deze reeks is dus inmiddels aangevat. Wanneer het derde seizoen van Outer Banks precies zal gaan verschijnen is echter momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen