search
Opgelet: deze series verdwijnen van Netflix de komende weken
Series / Featured

Opgelet: deze series verdwijnen van Netflix de komende weken

Netflix verliest onder meer de streamingrechten op South Park en verschillende andere series.

De komende paar weken verwijdert Netflix weer een heel rits van zijn series. We zetten in dit artikel voor je op een rij welke series je de komende paar weken allemaal kan zien verdwijnen. En let op: dat zijn er nog best een paar!

VERWIJDERD PER 4 MAART
Wissper (1 seizoen): De slimme zevenjarige Wissper kan met dieren praten en gebruikt haar speciale talent om haar dierenvriendjes begripvol te helpen bij het oplossen van problemen.

VERWIJDERD PER 7 MAART
The New Adventures of Lassie (1 seizoen): Een trouwe collie die altijd bereid is om iemand te redden, beleeft samen met de dochter van een parkwachter avonturen in hun achtertuin: een uitgestrekt nationaal park.

VERWIJDERD PER 8 MAART
Kikker & Vriendjes (1 seizoen): Iedereen is dol op Kikker, de vrolijke hoofdpersoon uit de boeken van Max Velthuijs. Samen met vriendjes Varkentje, Eend en Haas beleeft hij meer avonturen dan wie ook.

Nijntje (1 seizoen): Deze eerste animatieserie van Dick Bruna`s Nijntje is gebaseerd op zijn populaire boeken. We ontmoeten ook andere karakters zoals Snuf de hond, Betje Big en Boris Beer.

Ontdek de wereld van Nijntje (1 seizoen): Peuters beleven de avonturen samen met Nijntje en haar vriendjes en ontdekken zo de verschillen in cultuur, eetgewoonten, kleding, gebouwen, dieren, muziek en meer.

Nijntje: Kleuren, cijfers en vormen (1 seizoen): In de tweede serie "kleuren, cijfers en vormen", leren kinderen op eenvoudige en originele wijze alles over kleuren, vormen, cijfers en andere educatieve onderwerpen.

Nijntje & Vriendjes (1 seizoen): De 3D-serie laat de vormgeving van Nijntje en haar vriendjes volledig tot zijn recht komen. Tevens geeft het de kinderen de ruimte om eigen Nijntje-verhalen te verzinnen.

VERWIJDERD PER 14 MAART
Ben en Holly (1 seizoen): In het magische kleine koninkrjik beleven de elf Ben en sprookjesprinses Holly leuke avonturen terwijl ze leren over samenwerken, delen en problemen oplossen.

VERWIJDERD PER 15 MAART
NSU: German History X (1 seizoen): Na de Duitse eenwording begint de neonazistische Nationalsozialistischer Untergrund te moorden, en voert de politie een moeizame strijd om de daders te pakken.

VERWIJDERD PER 26 MAART
South Park (6 seizoenen): Deze satirische sitcom waarin trends, celebrity's en politici met de grond gelijk worden gemaakt, bekijkt de wereld door de ogen van vier grofgebekte kinderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen