Eerste recensies 'The Boys'-serie 'Diabolical': Kijken of skippen?

Is de serie The Boys Presents: Diabolical van Prime Video wel of niet de moeite waard?

Jim Pedd, 2 maart 2022 11:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Boys Presents: Diabolical wordt op 4 maart gelanceerd op Prime Video. Het is een spin-off van The Boys en duikt in korte, geanimeerde verhalen, in de wereld van The Boys. Vandaag verschenen de eerste recensies van de televisieserie.
Hieronder zetten we een aantal van de recensies voor je op een rij. Is de serie de moeite waard?

De eerste reacties
Daar lijkt het wel op als we zo kijken naar de recensies van The Boys Presents: Diabolical. Die zijn namelijk tot nu toe allemaal positief!

AV Club: "The Boys Presents: Diabolical is een reminder van hoe goor en leuk een wereld vol sociopaten met superkrachten kan zijn."

Variety: "Het is allemaal geen verplichte kost voor kijkers van de hoofdserie en non-fans zullen hierdoor zeker niet ineens aan boord komen en vol overtuigde fans zijn. Maar het is opwindend om te zien hoe Amazon de wereld van The Boys vergroot."

Bloody Disgusting: "Diabolical is bedoeld voor fans van het universum, gemaakt door fans van het universum, en een ambitieuze en lichtere tegenhanger op de meer cynische en duistere moederserie. De verschillende animatiestijlen vergroten de onvoorspelbare verhalen, grappen, gore en plezier alleen maar."

Mama's Geeky: "Net zo bloederig, goor en vulgair als de live-action serie, en staat je toe om de wereld van onze favoriete Supes op nieuwe manieren te ervaren."
Lees meer over: The Boys Presents Diabolical, The Boys, Recensies, Amazon, Prime Video

Populair nieuws