Nieuw op Netflix: De razend spannende thrillerserie 'Mentiras'

In eerste instantie zou de reeks vorig jaar al op de streamingdienst verschijnen, maar dat ging niet door...

Geoffrey Ketels, 04-03-2022 15:49

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Wie nog niet weet wat te doen dit weekend krijgt er met dit nieuwsbericht een interessante tip bij. Vanaf vandaag is op streamingdienst Netflix namelijk de spannende thrillerserie Mentiras te bekijken!
Eigenlijk is Mentiras een psychologische thrillerserie. In de reeks gaat een docent literatuur op zoek naar gerechtigheid omdat ze naar eigen zeggen werd verkracht door een chirurg. De chirurg zelf ontkent de beschuldigingen met klem. Dat zorgt ervoor dat de docente zichzelf zal moeten bewijzen en dat blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig te zijn.

Gemengde reacties
Mentiras is geen gloednieuwe thrillerserie. In eerste instantie zou ze dan ook vorig jaar reeds verschijnen op Netflix. Toen ging de lancering echter onverwachts niet door. Op vandaag is dat dus wel het geval.

De cast van het eerste seizoen van Mentiras bestaat uit namen als íngela Cremonte en Javier Rey. Het eerste seizoen van deze Spaanse reeks is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Of er ook een tweede seizoen zal komen is tot dusver nog niet bekend.

Wil je graag een voorsmaakje krijgen van deze reeks? Dan is het mogelijk om daarvoor even de onderstaande trailer te bekijken. Let wel, tot dusver is er nog geen trailer beschikbaar met Nederlandse ondertiteling. Dat is dan weer best jammer natuurlijk...


Lees meer over: Mentiras, serie, series, thrillerserie, thrillerseries, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Sex and the City' in echte leven: realityserie

'Sex and the City' in echte leven: realityserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader