search

Ons nieuws van vrijdag 4 maart 2022

Nieuw op Netflix: De razend spannende thrillerserie 'Mentiras'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De razend spannende thrillerserie 'Mentiras'

In eerste instantie zou de reeks vorig jaar al op de streamingdienst verschijnen, maar dat ging niet door...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie nog niet weet wat te doen dit weekend krijgt er met dit nieuwsbericht een interessante tip bij. Vanaf vandaag is op streamingdienst Netflix namelijk de spannende thrillerserie Mentiras te bekijken!

Eigenlijk is Mentiras een psychologische thrillerserie. In de reeks gaat een docent literatuur op zoek naar gerechtigheid omdat ze naar eigen zeggen werd verkracht door een chirurg. De chirurg zelf ontkent de beschuldigingen met klem. Dat zorgt ervoor dat de docente zichzelf zal moeten bewijzen en dat blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig te zijn.

Gemengde reacties
Mentiras is geen gloednieuwe thrillerserie. In eerste instantie zou ze dan ook vorig jaar reeds verschijnen op Netflix. Toen ging de lancering echter onverwachts niet door. Op vandaag is dat dus wel het geval.

De cast van het eerste seizoen van Mentiras bestaat uit namen als íngela Cremonte en Javier Rey. Het eerste seizoen van deze Spaanse reeks is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Of er ook een tweede seizoen zal komen is tot dusver nog niet bekend.

Wil je graag een voorsmaakje krijgen van deze reeks? Dan is het mogelijk om daarvoor even de onderstaande trailer te bekijken. Let wel, tot dusver is er nog geen trailer beschikbaar met Nederlandse ondertiteling. Dat is dan weer best jammer natuurlijk...

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi'-trailer volgende week online?
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-trailer volgende week online?

Het lijkt er sterk op dat we in de loop van volgende week de eerste beelden van de serie gaan zien.

De langverwachte trailer voor Obi-Wan Kenobi zal naar verluidt ergens volgende week online verschenen. Laten we hopen dat het ook echt zo is!

Ewan McGregor keer na 17 jaar terug naar het Star Wars-universum met zijn eigen serie op Disney+. Oorspronkelijk zou er een film over Obi-Wan komen, maar Lucasfilm heeft het project zo bewerkt dat het nu een vierdelige miniserie is die start op 25 mei. Ondanks dat dat nog maar twee maanden in de toekomst ligt, is er nog nauwelijks iets van marketing geweest rondom de serie.

Obi-Wan Kenobi speelt zich ruim 10 jaar na de gebeurtenissen uit Revenge of the Sith af. en laat het publiek eindelijk zien waar de Jedi-meester zich mee heeft beziggehouden tussen de prequel-trilogie en de originele trilogie.

Darth vs. Obi: ronde 2
De regie van de serie is in handen van Deborah Chow. Over de plot is nog niks losgelaten, maar we weten wel dat Hayden Christensen terugkeert als Darth vader. Ook zou het zo zijn dat we opnieuw een duel gaan zien tussen Obi-Wan en zijn voormalige Padawan. Dat gevecht wordt door Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy de 'rematch van de eeuw' genoemd.

Disney lijkt nu langzaam klaar te zijn met de geheimzinnigheid, want volgens Making Star Wars zou de eerste trailer op 9 maart vrij worden gegeven. Volgende week gaan we zien of dit ook echt het geval is!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'The Cuphead Show!' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix-hit 'The Cuphead Show!' krijgt tweede seizoen

De animatieserie/videogame-verfilming wordt verder uitgebreid nu de serie een groot succes blijkt.

The Cuphead Show! ging nog meer twee weken geleden in première op streamingdienst Netflix, maar is nu al goed voor een tweede seizoen. Dat heeft Netflix namelijk laten weten via een tweet.

Goed nieuws dus voor fans, en al helemaal als je weet dat het vervolgseizoen deze zomer al te streamen zal zijn!

Het nieuws over het tweede seizoen van The Cuphead Show! werd via een tweet geschreven in CAPS LOCK onthuld. Het exacte schema voor de afleveringen zal binnenkort bekend worden gemaakt. Daarnaast wordt ook een trailer binnenkort verwacht.

Meer gameverfilmingen
The Cuphead Show! is een van vele game-series die Netflix heeft of nog gaat maken. Zo bestaan al The Witcher. League of Legends en Castlevania, maar kunnen we ook series verwachten gebaseerd op Splinter Cell, Far Cry 3: Blood Dragon, Assassin's Creed en Tomb Raider.

Het eerste seizoen van The Cuphead Show! is nu te streamen via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Prime Video-serie scoort beter dan gigahit 'The Wheel of Time'
Series / Nieuws

Deze Prime Video-serie scoort beter dan gigahit 'The Wheel of Time'

Reacher doet het beter dan The Wheel of Time bij Amazon Prime Video.

Nielsen geeft elke week de streamingcijfers vrij. Dat is met terugwerkende kracht een lijstje, waarin je dus ziet welke series een maand geleden goed scoorden.

Deze week blijkt Reacher, een nieuwe serie van Prime Video, het ontzettend goed te doen. Zo erg dat hij zelfs beter bekeken wordt dan The Wheel of Time.

Reacher-serie
De serie Reacher is gebaseerd op de boeken van Lee Child en volgt een voormalig majoor uit het leger die door de Verenigde Staten trekt, op zoek naar mensen om te helpen.

De nieuwe serie heeft een hoofdrol voor Alan Ritchson en werd al enkele dagen na de première vernieuwd voor een tweede seizoen. Nu meldt The Hollywood Reporter dat de serie in zijn eerste drie dagen 1,84 miljard minuten bekeken werd in zijn eerste acht afleveringen.

Dat is meer dan welke serie van Prime Video dan ook in de eerste week dat deze gelanceerd werd. Nielsen meldt nu 19 maanden dit soort cijfers, dus het is een knappe prestatie. Ook is nu een nieuw record gevestigd voor de streamingdienst, want eerder boekte The Wheel of Time in november het record van 1,16 miljard minuten.

Reacher zie je nu op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topdrukte met 12 nieuwe series op Netflix deze week
Series / Featured

Topdrukte met 12 nieuwe series op Netflix deze week

Deze week was behoorlijk druk op Netflix met 12 nieuwe series die zijn toegevoegd.

Elke vrijdag zetten we op een rij met welke series het aanbod van Netflix gegroeid is. Deze week zijn er elf series nieuw toegevoegd aan het aanbod, waarmee we weer een mooie week achter de rug hebben.

Snowpiercer (S03E06): De zoektocht naar de persoon die Layton probeerde te vermoorden, mondt uit in een dodelijke confrontatie. Roche blijft worstelen met zijn woede jegens Wilford.

The Guardians of Justice seizoen 1): Als hun schijnbaar onverschrokken leider zichzelf vernietigt, moet een team van gestoorde superhelden het opnemen tegen het etterende kwaad in de wereld... en in henzelf.

Superstore (seizoen 1): In een superstore in St. Louis probeert een groep werknemers met unieke persoonlijkheden om te gaan met klanten, het dagelijkse werk en elkaar.

Worst Roommate Ever (seizoen 1): Gewelddadige oplichters. IJskoude moordenaars. Deze angstaanjagende waargebeurde verhalen onthullen enkele van de ergste vormen van samenwonen die je je kunt voorstellen.

Ritmo salvaje (seizoen 1): De tegenovergestelde werelden van twee dansers in Colombia botsen op en buiten de dansvloer wanneer hun ambitie naar succes hen op een verraderlijk pad brengt.

He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 2): De machtige tiener Adam en zijn dappere team buitenbeentjes ontdekken de kracht van Grayskull en blijken voorbestemd om Eternia te beschermen tegen de kwade Skeletor.

Midnight at the Pera Palace: In een historisch hotel in Istanbul belandt een journaliste in het verleden en moet een complot verijdelen dat het lot van het moderne Turkije zou kunnen veranderen.

Lies and Deceit: Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.

Legends of Tomorrow (seizoen 7, wekelijks een nieuwe aflevering): Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

Pieces of Her (seizoen 1): Na een gewelddadige aanslag in hun stad moet een vrouw het duistere verleden van haar moeder ontrafelen en komen er dodelijke gevaren en geheimen aan het licht.

Making Fun (seizoen 1): De knorrige, expert knutselaar Jimmy DiResta laat kinderen heerlijk zinloze uitvindingen bedenken. En als hij zin heeft, gaan hij en zijn vrienden ermee aan de slag.

Mentiras (seizoen 1): Een docent literatuur zoekt gerechtigheid nadat ze naar eigen zeggen is verkracht door een chirurg, die haar verhaal over de date in alle toonaarden ontkent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keiharde serie 'Daredevil' wordt veel tammer voor Disney+!?
Series / Nieuws

Keiharde serie 'Daredevil' wordt veel tammer voor Disney+!?

Daredevil zou naar Disney+ kunnen en daar door kunnen gaan met een nieuw seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Charlie Cox ziet het al helemaal zitten: een vierde seizoen van Daredevil. Ditmaal niet op Netflix, maar op Disney+, waar de serie straks op te zien zal zijn.

Mocht het zover komen, dan moeten er compromissen gesloten worden. Cox kan naar eigen zeggen wel akkoord gaan met een minder gewelddadig seizoen.

Daredevil
De serie Daredevil werd in 2015 gelanceerd op Netflix en enorm goed ontvangen. Het was een vrij duistere serie, met name vergeleken met andere Marvel-producties. Het spel van Cox kreeg ook behoorlijk wat lof.

De acteur is in Daredevil te zien als de hoofdpersoon. Hij mocht drie seizoenen maken van de serie op de streamingdienst, tot de serie abrupt geannuleerd werd door Netflix in 2018. Gelukkig kwamen we er vorige maand achter dat de serie, net als alle andere Marvel/Netflix-producties, naar Disney+ gaat.

Daar zou zomaar eens een nieuwe reeks gemaakt kunnen worden. Tegenover ComicBook vertelde Charlie Cox:

"Ik zie het nog wel gebeuren met de mensen van Marvel. Ik ben echt groot fan van alles wat ze tot nu toe gemaakt hebben en zou hen echt niet onderschatten. Dus als zij een PG-versie van Daredevil willen maken, die past bij wat we hebben gedaan, met wat minder bloed of iets, vind ik dat echt helemaal prima."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Lupin' voor tonnen bestolen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Lupin' voor tonnen bestolen

Lupin waarin acteur Omar Sy de hoofdrol heeft blijkt 300.000 dollar aan spullen verloren te hebben bij een diefstal.

De opnames van deel 3 van Netflix-serie Lupin zijn naar verluidt herstart, nadat eerder deze week een forse beroving plaatsvond.

Afgelopen woensdag kwamen we erachter dat tijdens de opnames van de televisieserie in de Franse wijk Nanterre, er 333.000 dollar aan spullen gestolen is. Dat door maar liefst twintig mensen die met groot vuurwerk gooiden op de set en meerdere dingen gestolen hebben. Er is een onderzoek gaande.

Lupin seizoen 3
De opnames van het derde seizoen van Lupin waren in november vorig jaar begonnen.

In een statement laat Netflix weten dat er op 25 februari inderdaad een incident plaatsvond. "Onze cast en crew zijn veilig en niemand is gewond geraakt". Dat klinkt in elk geval mooi.

Daarmee is een Netflix-productie wel voor de tweede keer in korte tijd slachtoffer van een overval. Eerder werd zo'n 200.000 dollar aan antiek materiaal gestolen van de set van The Crown, waaronder kristalglas, gouden kandelaars en meer.

De serie Lupin krijgt snel een derde seizoen op Netflix en draait weer om Assane Diop die als meesterdief aan de slag is om zijn vader te wreken.

Lupin seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-geruchten zwellen aan
Series / Nieuws

'Star Wars'-geruchten zwellen aan

Er wordt al lang gespeculeerd dat Mena Massoud de rol van Ezra Bridger zou gaan spelen.

Mena Massoud heeft wat olie op het vuur gegooid als het aankomt op de speculatie dat hij Star Wars-personage Ezra Bridger gaat spelen. De acteur deelde een stukje fanart op zijn Instagram-account.

De acteur is onder fans al langere tijd een uiterst populaire keuze voor het geliefde Star Wars-personage. Gespeculeerd wordt dat we hem straks gaan zien in de live-action serie Ahsoka op Disney+.

Star Wars-rol
Ezra Bridger is opgegroeid op de planeet Lothal en maakte zijn debuut in Star Wars: Rebels, waar zijn stem verzorgd werd door Taylor Gray.

Het kind van felle tegenstanders tegen het keizerrijk, Ephraim en Mira Bridger, werd op jonge leeftijd weeskind en voegde zich op een zeker moment bij de crew van de Ghost. Samen leerden ze vechten tegen het Keizerrijk en zagen we hoe hij het uiteindelijk op moest nemen tegen de gevaarlijke Thrawn.

Ezra leeft ergens in het sterrenstelsel en Ahsoka Tano is naar hem op zoek. Op zijn Instagram gooide Massoud een bericht online waarin hij fans bedankt "dat jullie naast mij dromen".

Precies dat zorgt weer voor speculatie bij de fans.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Prime Video-serie scoort zeldzame 100% op RottenTomatoes
Series / Nieuws

Nieuwe Prime Video-serie scoort zeldzame 100% op RottenTomatoes

The Boys Presents: Diabolical blijkt uitzonderlijk goed te scoren bij critici.

Het nieuwste project van Prime Video, The Boys Presents: Diabolical, is een gigantisch succes voor de streamingdienst. De serie scoort namelijk een rating van 100 procent op de site Rotten Tomatoes op moment van schrijven.

Er zijn tot nu toe 13 recensies online verschenen van The Boys Presents: Diabolical. Die zijn nog niet voldoende om de serie Certified Fresh te maken, maar dat zit er ogenschijnlijk wel in.

The Boys Presents: Diabolical
De serie The Boys Presents: Diabolical kreeg hoe dan ook laaiend enthousiaste recensies van critici.

We lezen dat The Boys Presents: Diabolical een behoorlijk gore serie is, precies zoals we zijn gaan verwachten van de moederserie. Maar dat niet alleen, hij is ook grappig en emotioneel. De spin-off is tegelijkertijd niet zo gestoord als zijn moederserie.

The Boys Presents: Diabolical heeft een heel groot ensemble, dat onder meer bestaat uit Giancarlo Esposito, Michael Cera, Don Cheadle, Jason Isaacs, Kumail Nanjiani, Chace Crawford, Kieran Culkin, Ben Schwartz, Elisabeth Shue, Christian Slater, Nasim Pedrad, Simon Pegg, Kenan Thompson, Kevin Smith, Antony Starr. Dan zijn er nog Youn Yuh Jung. Seth Rogen, Aisha Tyler, Andy Samberg, Ilanna Glazer, Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer, Evan Goldberg, Simon Racioppa, Justin Roiland en Ben Bayouth die mee hebben geschreven.

Zij hebben allemaal op een eigen manier bijgedragen aan de serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' verliest een van zijn oorspronkelijke sterren
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' verliest een van zijn oorspronkelijke sterren

De serie Legends of Tomorrow neemt afscheid van Nick Dano dit seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De tijd van Nate Heywood op de Waverider is voorbij. Na de nieuwe aflevering van de serie Legends of Tomorrow van The CW, is bevestigd dat acteur Nick Zano vertrekt bij de serie.

Hij was sinds het tweede seizoen van Legends of Tomorrow in 2016 betrokken als series regular. Maar nu vertrekt hij dus. Een feit dat fans al enige tijd hadden zien aankomen, aangezien Zano geregeld op sociale media had gesuggereerd dat hij zou gaan vertrekken, om die berichten weer te verwijderen.

Legends of Tomorrow-afscheid
Het zevende seizoen gaf Nate Heywood vooral een verhaal dat liet zien dat hij twijfelde of hij bij zijn vriendin, de Zari van de oorspronkelijke verhaallijn, moest gaan wonen. Zij leefde binnen de Wind Totem met haar voorouders.

Zano is de laatste in een reeks vertrekkende castleden bij Legends of Tomorrow. Eerder zagen we Mick Rory (Dominic Purcell) en John Constantine (Matt Ryan) vertrekken, hoewel Ryan terugkeerde om de rol van Gwyn Davies te spelen.

Daarmee begint Legends of Tomorrow stiekem ook een beetje een trend waarbij castleden verschillende personages spelen. Dat geldt ook voor Maisie Richardson-Sellers.

Legends of Tomorrow zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen