'Obi-Wan Kenobi'-trailer volgende week online?

'Obi-Wan Kenobi'-trailer volgende week online?

Het lijkt er sterk op dat we in de loop van volgende week de eerste beelden van de serie gaan zien.

Zilko Tarici, 4 maart 2022 om 14:44

De langverwachte trailer voor Obi-Wan Kenobi zal naar verluidt ergens volgende week online verschenen. Laten we hopen dat het ook echt zo is!
Ewan McGregor keer na 17 jaar terug naar het Star Wars-universum met zijn eigen serie op Disney+. Oorspronkelijk zou er een film over Obi-Wan komen, maar Lucasfilm heeft het project zo bewerkt dat het nu een vierdelige miniserie is die start op 25 mei. Ondanks dat dat nog maar twee maanden in de toekomst ligt, is er nog nauwelijks iets van marketing geweest rondom de serie.

Obi-Wan Kenobi speelt zich ruim 10 jaar na de gebeurtenissen uit Revenge of the Sith af. en laat het publiek eindelijk zien waar de Jedi-meester zich mee heeft beziggehouden tussen de prequel-trilogie en de originele trilogie.

Darth vs. Obi: ronde 2
De regie van de serie is in handen van Deborah Chow. Over de plot is nog niks losgelaten, maar we weten wel dat Hayden Christensen terugkeert als Darth vader. Ook zou het zo zijn dat we opnieuw een duel gaan zien tussen Obi-Wan en zijn voormalige Padawan. Dat gevecht wordt door Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy de 'rematch van de eeuw' genoemd.

Disney lijkt nu langzaam klaar te zijn met de geheimzinnigheid, want volgens Making Star Wars zou de eerste trailer op 9 maart vrij worden gegeven. Volgende week gaan we zien of dit ook echt het geval is!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Ewan McGregor, Hayden Christensen, Joel Edgerton, Rupert Friend, Sung Kang

Populair nieuws