search
Dit is de toekomst van alle Arrowverse-series
Series / Featured

Dit is de toekomst van alle Arrowverse-series

Het begint erop te lijken dat het Arrowverse snel tot een einde gaat komen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We horen nieuwe berichten over de mogelijke toekomst van Arrowverse-series. Het lijkt erop dat een aantal van de series gaan eindigen, en anderen nog een nieuw seizoen krijgen. The Hollywood Reporter zette alles op een rij.

The CW laat normaliter rond deze tijd van het jaar weten hoe het gaat met zijn series. Dit jaar is anders, wat komt doordat de televisiezender te koop staat. Een moeilijk feit voor de makers, want zij zijn normaliter nu ook druk bezig met plannen en opzetten van nieuwe verhaallijnen.

De toekomst van het Arrowverse
Het Arrowverse is de belangrijkste franchise voor The CW sinds de serie Arrow in 2012 begon. Die leidde tot heel wat spin-offs, maar voor het eerst in lange tijd zijn geen van de huidige series officieel vernieuwd voor een tweede seizoen.

Tegelijk kan wel een inschatting gemaakt worden van wat de toekomst brengt. THR meldt dat The Flash seizoen 9 bijna een zekerheid is. Maar: "het einde is nabij" voor de serie. Voor Superman & Lois geldt dat een derde seizoen er wel in zit, maar nieuwkomer Naomi kan "beide kanten op".

Legends of Tomorrow en Batwoman zitten nog op het spreekwoordelijke strafbankje, en kunnen dus zowel ineens tot een einde komen, als een vernieuwing krijgen. Aangezien Stargirl nog moet beginnen met uitzenden van zijn derde seizoen, is niet bekend of er een vierde reeks afleveringen komt.

Mochten Legends of Tomorrow en Batwoman eindigen met deze seizoenen, is dat een forse klap voor de fans. Batwoman seizoen 3 eindigde met een mysterieuze schurk. Legends of Tomorrow zette een gigantische cliffhanger aan het einde, met de komst van Booster Gold en het arresteren van de helden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen