'Grey's Anatomy' vindt belangrijk nieuw castlid

'Grey's Anatomy' vindt belangrijk nieuw castlid

Seizoen 18 van Grey's Anatomy heeft een nieuwe acteur gevonden.

Jim Pedd, 5 maart 2022 13:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Skylar Astin voegt zich bij de cast van Grey's Anatomy seizoen 18. Hij krijgt een terugkerende rol in de medische dramaserie van Shonda Rhimes.
De show Grey's Anatomy begon in 2005 op ABC. Gedurende de jaren volgen we Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) op haar reis. Ooit begon ze als intern en nu is ze chief of general surgery. De serie heeft heel wat veranderingen in zijn cast gezien, doordat deze zo lang duurt.

Grey's Anatomy seizoen 18
Grey's Anatomy seizoen 18 wordt momenteel uitgezonden en werd op 30 september 2021 gelanceerd. Sindsdien heeft de serie best wat veranderingen doorgemaakt.

Zo zagen we Scott Speedman ineens terugkeren nadat hij een paar seizoenen geleden één aflevering te zien was. Ook vertrok een belangrijk personage in aflevering 9. En dit seizoen is Kate Walsh even terug als Dr. Addison Montgomery, nadat ze in seizoen 8 van Grey's Anatomy vertrok.

Variety meldt nu dat Grey's Anatomy seizoen 18 acteur Skylar Astin gecast heeft in een terugkerende rol als Todd Eames, de broer van een zwangere patiënt.

Grey's Anatomy zie je op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, ABC, Shonda Rhimes

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws