search

Ons nieuws van zaterdag 5 maart 2022

Netflix-abonnees zijn woedend door prijsverhoging
Series / Nieuws

Netflix-abonnees zijn woedend door prijsverhoging

Helaas zijn heel wat mensen best boos op Netflix na een prijsverhoging.

Netflix-abonnees zijn helemaal niet blij met het recente besluit van de streamingdienst om zijn prijzen omhoog te gooien.

In januari besloot Netflix in de Verenigde Staten om de prijs van een abonnement met 1 tot 2 dollar per maand te verhogen. Voor het standaard-abonnement moeten Amerikanen nu 15,49 dollar betalen en voor het premium plan 19,99 dollar. Daarnaast is het basis-abonnement ook duurder geworden; die prijs ging naar 9,99 dollar per maand.

Een stuk duurder
Netflix mailt nu zijn abonnees over de hogere prijs voor een abonnement. Het stelt de prijzen verhoogd te hebben om "abonnees meer geweldig entertainment" te betalen.

"We hopen dat je geniet van alles wat Netflix je biedt. We updaten onze prijzen om je meer geweldig entertainment te bieden. Deze update stelt ons ertoe in staat zelfs meer waarde te bieden voor je lidmaatschap - met verhalen waar je energie van krijgt, waar je emotioneel van wordt, of die je dag gewoon een beetje beter maken."

Alleen lijken abonnees lang niet allemaal blij te zijn met dit nieuws. Sterker nog, op Twitter laten heel wat abonnees zelfs weten op te willen zeggen:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Prime Video-serie 'The Boys Presents: Diabolical'
Recensie

Recensie Prime Video-serie 'The Boys Presents: Diabolical'

Deze geanimeerde explosie van creativiteit, humor en gore wekt een lach en zelfs een traan op.

Regie: Giancarlo Volpe, Steve Ahn, Matthew Bordenave, e.a. | Cast (stemmen): Anthony Starr (Homelander), Jason Isaacs (The Butcher), Simon Pegg (Hughie), Kumail Nanjiani (Vic), Michael Cera (Great Wide Wonder), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 13-14 minuten | Jaar: 2022

Fans moeten nog een paar maanden wachten op het derde seizoen van The Boys, maar in de tussentijd kunnen zij zich vermaken met de geanimeerde spin-off Diabolical. Deze animatieserie blijkt echter voor zijn bestaansrecht de afwachting van het nieuwe seizoen helemaal niet nodig te hebben. De energie, creativiteit en humor sijpelen van elke aflevering.

Verschillende creatieve breinen hebben zich op dit project geworpen. Ze vertellen allen afzonderlijke, korte verhalen in het universum van The Boys in een eigen animatiestijl. Een dergelijke opzet zorgt nog weleens voor wisselvallige kwaliteit, maar daar is bij Diabolical nauwelijks sprake van. De geanimeerde verhalen komen in alle vormen en maten en breiden het universum van The Boys op een grappige en soms zelfs emotionele manier uit. De perfecte combinatie van humor en gore doet geen moment onder voor die van de hoofdserie.

Wat direct opvalt zijn de odes aan verschillende andere animatievormen, die niet onder stoelen of banken worden gestoken. Alles komt voorbij, van Looney Tunes tot Disney tot Studio Ghibli. Daarin wordt de volwassen toon en de overdadige gore op een sublieme manier gecombineerd, mede door de tegenstrijdigheid hiervan. Wat meer in hetzelfde straatje is de ode aan Rick and Morty, waarbij ook nog eens een bekende stem te horen is.

De humor zal niet voor iedereen zijn, maar enkele uitzonderingen daargelaten voelt deze een stuk meer gelaagd dan het bloederige uiterlijk doet vermoeden. De grappen zijn weliswaar grof en banaal, maar vaak verpakt in een kritische boodschap. Het is bewonderenswaardig hoe de serie vervolgens onverwacht, doch naadloos overstapt naar een subtiele emotionele aflevering. De tranentrekker John and Sun-Hee is teder en intiem geschreven, wat verrassend goed werkt met het sentiment van de andere afleveringen (en met de onvermijdelijke bloedspetters op het scherm).

The Boys Presents: Diabolical kent ook de terugkeer van meerdere welbekende personages. De laatste aflevering schetst een enerverende toevoeging op het karakter van Homelander op een betekenisvolle manier, maar die niet essentieel is voor het verdere verhaal. Een kers op een taart die al heerlijk is. Verwacht echter geen substantiële toevoeging aan het verhaal van The Boys. Deze serie laat juist zien dat dit universum kan floreren met geheel nieuwe personages en gebeurtenissen en weet dit op noemenswaardige manier te presenteren.

Helaas zijn niet alle afleveringen van hetzelfde topniveau, maar geen enkele aflevering is ondermaats. De vierde aflevering vertelt een sociaalkritisch verhaal dat zijn koers al vele malen heeft gelopen en de vijfde rust in zijn geheel op een flauwe grap, waar toch wat meer diepgang gewenst was. Toch weten ze beide alsnog te vermaken en valt hier niet te spreken van een echte smet op de serie in zijn geheel.

Titmouse gooide al hoge ogen met de animatie van The Legend of Vox Machina en laat hier wederom haar spierballen zien. Het is al knap om één animatiestijl kundig neer te zetten, maar het is buitengewoon indrukwekkend dat het hier met zo veel verschillende stijlen lukt. Hierin is wederom de aflevering John and Sun-Hee een uitblinker. De vaak ongrijpbare maar herkenbare animatiestijl van Studio Ghibli wordt hier eer aan gedaan.

The Boys Presents: Diabolical bewijst zich als veel meer dan een zoethoudertje voor de grote broer. Vrijwel elke aflevering smaakt naar meer en zou zijn eigen serie kunnen bewerkstelligen. Over een aantal maanden kunnen fans weer genieten van het nieuwe seizoen van The Boys, maar het is te hopen dat het universum nogmaals zijn klauwen zet in het animatielandschap.

★★★★☆

The Boys Presents: Diabolical is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-acteur John Stahl overleden
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-acteur John Stahl overleden

De acteur speelde Rickard Karstark in vijf afleveringen van Game of Thrones.

Vandaag is duidelijk geworden dat acteur John Stahl is overleden. De meeste mensen zullen de Schotse acteur kennen uit Game of Thrones. Stahl speelde in vijf afleveringen de rol van Rickard Karstark, de Lord van Karhold en een van de belangrijkste Stark-vazallen.

Je zag Stahl in de afleveringen "A Man Without Honor", "The Prince of Winterfell", "Valar Dohaeris", "Dark Wings, Dark Words" en "Kissed by Fire".

De acteur is uiteraard ook bekend van heel wat andere series, zoals High Road waarin hij te zien was in 114 afleveringen. Duidelijk zijn grootste rol. Ook in series als Taggart, Resort to Murder, Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes en Midsomer Murders was Stahl te zien.

Op het witte doek was de acteur minder vaak te zien. De afgelopen jaren dook hij op in onder meer Victoria & Abdul, Mary Queen of Scots en A Castle for Christmas. Ook was hij op het toneel te zien.

John Stahl overleden op 68 jarige leeftijd
Met droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van John Stahl. We hebben het geluk gehad om met John samen te werken aan Mary Stuart en The James Plays. Zijn heengaan is een groot verlies voor de industrie en hij zal erg gemist worden," is de reactie van de "‹"‹National Theatre of Scotland. "Onze gedachten zijn bij zijn dierbaren."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spanning keert terug in 'Outlander' seizoen 6
Series / Video/clip/featurette

Spanning keert terug in 'Outlander' seizoen 6

Check de nieuwe sneak peek voor het nieuwe seizoen van Outlander.

Het lange wachten op het nieuwe seizoen van Outlander is dan eindelijk voorbij. Morgenavond start de Amerikaanse zender Starz met de eerste aflevering van de geliefde seizoen. Hieronder nog even snel een nieuwe sneak peek.

"Een beetje spanning tussen Jamie en Tom is voelbaar," valt er op YouTube te lezen bij de sneak peek 'Cabins for the New Arrivals' op de aftrap van het zesde seizoen van Outlander.

Spanning tussen Jamie en Tom
Uiteraard wordt er dan gesproken over James "Jamie" MacKenzie Fraser van Sam Heughan en Tom Christie van acteur Mark Lewis Jones. De laatste maakt zijn debuut in het nieuwe seizoen.

Op 6 maart start het verkorte seizoen aan de acht afleveringen. De eerdere vijf seizoenen van Outlander vind je gewoon op Netflix. Het lijkt er overigens niet op dat de nieuwe afleveringen ook direct op Netflix verschijnen.



Het verhaal van Outlander is gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon en gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende recent verschenen series / seizoenen die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Manifest | Kijk nu | 2 seizoenen
Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat. Opvallend aan deze serie is dat Netflix werkt aan een nieuw seizoen, terwijl de serie recent nog werd stopgezet.



Vikings: Vahalla | Kijk nu | 1 seizoen
In dit vervolg op Vikings zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven. De serie verscheen verleden week online en is gelijk een monsterhit voor Netflix. Niet onverwacht.



Love is Blind | Kijk nu | 2 seizoenen
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten. Het tweede seizoen van deze show wordt op dit moment wekelijks online gezet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stevige gevechten in 'Stranger Things' doen je genieten
Series / Video/clip/featurette

Stevige gevechten in 'Stranger Things' doen je genieten

Even terugkijken op de eerste drie seizoenen voor seizoen 4A en 4B online gaan.

In mei en juli worden de twee delen van seizoen vier van Stranger Things online gezet op Netflix. Dit geeft de fans mooi de tijd om de complete serie nog een keer opnieuw te kijken. Het derde seizoen werd immers alweer een kleine drie jaar geleden onthuld.

In de serie zien we heel wat door de jaren 80 geïnspireerde avonturen, ook regelmatig met gevechten tussen de hoofdpersonages en ook zeker met de wezens uit de Upside Down. Onderstaande video laat er een aantal zien.

Video: de beste gevechten in Stranger Things (seizoen 1-3)
"Bereid je voor op Stranger Things seizoen 4 door herinneringen op te halen aan alle geweldige vechtscènes uit de eerste drie jaar van de Netflix-serie," valt er op YouTube bij de video te lezen.

"Elf tegen de Mind Flayer? Check. Is Hopper een badass? Check check check. Bereid je voor op je Stranger Things-rewatch met deze herinnering aan de beste gevechten in Stranger Things," wordt eraan toegevoegd.

Op 27 mei en 1 juli verschijnt het nieuwe seizoen van Stranger Things online.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Complete 'Peaky Blinders'-set is afgebrand
Series / Nieuws

Complete 'Peaky Blinders'-set is afgebrand

Een grote brand heeft de set van hitserie Peaky Blinders compleet verwoest.

Dalton Mills, Keighley, een oude West Yorkshire-fabriek die in een filmset omgetoverd is voor series als Downton Abbey en Peaky Blinders is volledig verwoest in een grote brand.

Dalton Mills werd in 1869 gebouwd door Joseph Craven en was ooit de grootste textielfabriek in Yorkshire, met meer dan 2.000 werknemers. Door de grootte en de gigantische open ruimtes, is het een perfecte plek voor opnames van series die zich in het verleden afspelen. Bovendien zie je er grote sets, productiekantoren, parkeerplaatsen en historische eigenschappen.

Grote brand
Recent nog werden Peaky Blinders en Downton Abbey daar grotendeels opgenomen. Maar de set blijkt volledig afgebrand.

Dat meldt Variety op basis van berichtgeving van de West Yorkshire Fire & Rescue Service. Zij hebben geprobeerd zoveel mogelijk van het gebied te blussen, met behulp van het water uit de River Aire. Maar het volledige gebouw lijkt enorm beschadigd te zijn.

Hieronder een video van de brand:



Het is nog niet bekend of delen van Dalton Mills gered zouden kunnen worden en of er iemand gewond is geraakt bij de brand.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel meer 'The Boys' series op komst op Prime Video
Series / Nieuws

Veel meer 'The Boys' series op komst op Prime Video

The Boys lijkt nu de grootste franchise van Prime Video te zijn geworden.

Seth Rogen en Evan Goldberg hebben het continu over spin-off series van The Boys. De serie is gebaseerd op de comics van Garth Ennis en Darick Robertson en volgt een disfunctionele groep burgerwachten die samenwerken om gerechtigheid te brengen naar de hebzuchtige superhelden die werken voor een corrupt megabedrijf Vought International.

The Boys werd ooit bedacht als een film, maar ging in 2019 uiteindelijk van start als televisieserie op Prime Video. Daar werd het een van de grootste series op de streamingdienst, met zelfs een nominatie voor een Primetime Emmy Award voor Outstanding Drama.

The Boys-franchise
Gezien het grote succes van The Boys is het niet gek dat gekeken wordt naar een franchise. Daarom werd deze maand The Boys Presents: Diabolical al gelanceerd.

Die serie bestaat uit afleveringen van 12 tot 14 minuten. Alle acht afleveringen werden op vrijdag beschikbaar gemaakt. Daarnaast wordt druk gewerkt aan een spin-off die zich afspeelt op een universiteit voor Supes. Wat de twee makers betreft, zouden er heel wat spin-offs kunnen komen, bijvoorbeeld voortkomend uit de The Boys-afleveringen van Diabolical.

"We hebben het constant over spin-offs. En we werken aan verschillende ideeën", aldus Goldberg. "Sommigen gaan er komen, anderen niet. Maar we denken dat we meer een franchise kunnen opbouwen nu, kunnen groeien."

The Boys zie je nu op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de toekomst van alle Arrowverse-series
Series / Featured

Dit is de toekomst van alle Arrowverse-series

Het begint erop te lijken dat het Arrowverse snel tot een einde gaat komen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We horen nieuwe berichten over de mogelijke toekomst van Arrowverse-series. Het lijkt erop dat een aantal van de series gaan eindigen, en anderen nog een nieuw seizoen krijgen. The Hollywood Reporter zette alles op een rij.

The CW laat normaliter rond deze tijd van het jaar weten hoe het gaat met zijn series. Dit jaar is anders, wat komt doordat de televisiezender te koop staat. Een moeilijk feit voor de makers, want zij zijn normaliter nu ook druk bezig met plannen en opzetten van nieuwe verhaallijnen.

De toekomst van het Arrowverse
Het Arrowverse is de belangrijkste franchise voor The CW sinds de serie Arrow in 2012 begon. Die leidde tot heel wat spin-offs, maar voor het eerst in lange tijd zijn geen van de huidige series officieel vernieuwd voor een tweede seizoen.

Tegelijk kan wel een inschatting gemaakt worden van wat de toekomst brengt. THR meldt dat The Flash seizoen 9 bijna een zekerheid is. Maar: "het einde is nabij" voor de serie. Voor Superman & Lois geldt dat een derde seizoen er wel in zit, maar nieuwkomer Naomi kan "beide kanten op".

Legends of Tomorrow en Batwoman zitten nog op het spreekwoordelijke strafbankje, en kunnen dus zowel ineens tot een einde komen, als een vernieuwing krijgen. Aangezien Stargirl nog moet beginnen met uitzenden van zijn derde seizoen, is niet bekend of er een vierde reeks afleveringen komt.

Mochten Legends of Tomorrow en Batwoman eindigen met deze seizoenen, is dat een forse klap voor de fans. Batwoman seizoen 3 eindigde met een mysterieuze schurk. Legends of Tomorrow zette een gigantische cliffhanger aan het einde, met de komst van Booster Gold en het arresteren van de helden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' vindt belangrijk nieuw castlid
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' vindt belangrijk nieuw castlid

Seizoen 18 van Grey's Anatomy heeft een nieuwe acteur gevonden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Skylar Astin voegt zich bij de cast van Grey's Anatomy seizoen 18. Hij krijgt een terugkerende rol in de medische dramaserie van Shonda Rhimes.

De show Grey's Anatomy begon in 2005 op ABC. Gedurende de jaren volgen we Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) op haar reis. Ooit begon ze als intern en nu is ze chief of general surgery. De serie heeft heel wat veranderingen in zijn cast gezien, doordat deze zo lang duurt.

Grey's Anatomy seizoen 18
Grey's Anatomy seizoen 18 wordt momenteel uitgezonden en werd op 30 september 2021 gelanceerd. Sindsdien heeft de serie best wat veranderingen doorgemaakt.

Zo zagen we Scott Speedman ineens terugkeren nadat hij een paar seizoenen geleden één aflevering te zien was. Ook vertrok een belangrijk personage in aflevering 9. En dit seizoen is Kate Walsh even terug als Dr. Addison Montgomery, nadat ze in seizoen 8 van Grey's Anatomy vertrok.

Variety meldt nu dat Grey's Anatomy seizoen 18 acteur Skylar Astin gecast heeft in een terugkerende rol als Todd Eames, de broer van een zwangere patiënt.

Grey's Anatomy zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-acteur neemt nu alvast afscheid van de rol
Series / Nieuws

'Loki'-acteur neemt nu alvast afscheid van de rol

Tom Hiddleston noemt zichzelf een fakkeldrager en draagt de rol straks over.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie zou gedacht hebben dat Loki een van de langstlopende personages in het Marvel Cinematic Universe zou worden? Hij is een slechterik in de franchise, en een decennium nadat hij zich bij de film- en televisiefranchise voegde, nog altijd te zien.

Tom Hiddleston bereidt zich momenteel voor op de opnames van het tweede seizoen van Loki, waarin hij weer te zien is in de rol. Het eerste seizoen was zeer goed ontvangen op Disney+ en eindigde met een gigantische cliffhanger die veel ruimte open liet voor een nieuw seizoen.

Loki komt ooit tot een einde
"Ik ben een tijdelijke fakkeldrager," begon Hiddleston tijdens een Royal Television Society-evenement op woensdag.

"Dat heb ik altijd gedacht. Het is een geweldige rol. Het is een archetype, de god die bedriegt, schepper van chaos. Ik interpreteer dit gewoon voorlopig. Loki is er al eeuwen en zal er nog eeuwen zijn. En ik stap gewoon tijdelijk in dat silhouet."

Er waren meerdere momenten waarop mensen gedacht hadden dat ze afscheid moesten nemen van Loki in het MCU. Zo stierf hij aan de hand van Thanos. Maar middels alternatieve realiteiten kon hij weer terugkeren.

"Het idee van de Time Variance Authority die Loki confronteert met de vormveranderende aard van zijn identiteit en hem vraagt: 'Wie ben jij?' Dat vond ik een mooie nieuwe weg om te verkennen met dit personage, dat ik nu al een tijdje speel."

Loki zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' scoort opvallend nieuw castlid
Series / Nieuws

'The Mandalorian' scoort opvallend nieuw castlid

Het derde seizoen van The Mandalorian komt er in rap tempo aan op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van The Mandalorian wordt op dit moment opgenomen. De avonturen van Din Djarin krijgen ruimte voor Parks and Recreation-acteur Jim O'Heir.

Welke rol O'Heir zou gaan spelen in The Mandalorian is nog de vraag. De authenticiteit van het nieuws moet ook nog vastgesteld worden. Maar duidelijk is dat acteur O'Heir in de podcast Parks and Recollection hintte naar een rol in een grote televisieserie.

The Mandalorian-rol
O'Heir kreeg de vraag waar hij momenteel aan werkt. "Oh shit. Ik weet niet of ik mag zeggen waar ik op dit moment ben. Ik kan zeggen dat ik in een staat ben. Ik ben in de staat New Mexico," aldus O'Heir. Waarna Lowe grapte: "Ik kan je zeggen Jim, ik weet waar je aan werkt,en dat het rijmt op het nieuwste deel van Bar Wars."

De opnames van The Mandalorian seizoen 3 zijn in elk geval in volle gang. De kans lijkt daarmee groot dat hij inderdaad in die serie te zien is.

Tegelijk bevinden de opnames zich normaliter in zuid California, dus de opnames in New Mexico zouden afwijken van de norm.

The Mandalorian seizoen 1 en 2 zie je nu op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' seizoen 8 geeft dit personage een grotere rol
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' seizoen 8 geeft dit personage een grotere rol

Legends of Tomorrow schijnt een heel ander personage centraal te stellen straks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zevende seizoen van Legends of Tomorrow is ten einde. Het Arrowverse onthulde voor het eerst Booster Gold en we zagen Nick Zano, die zes seizoenen lang een rol speelde, vertrekken.

De aflevering van Legends of Tomorrow eindigde ermee dat de Legends (samen met Booster) omringd werden door donker geklede, ongeïdentificeerde soldaten. Waarschijnlijk zijn het nieuwe versies van de Time Masters, het Time Bureau of wellicht DC's Linear Men.

Legends of Tomorrow
Seizoen 8 zou zomaar eens kunnen beginnen met de Legends in de gevangenis. En krijgt een grote rol voor Zari!

"Het mooie aan de cliffhanger, is dat het je eerlijk houdt. Het beperkt waar het nieuwe seizoen over kan gaan. Maar het legt soms ook beperkingen op. Tegelijk is dat het beste wat je maar kan krijgen," aldus uitvoerend producent Phil Klemmer.

"Ze beginnen helemaal onderaan, kunnen niet dieper zinken. Ze zitten gevangen, zijn beschuldigd van tijdmisdrijven. Allemaal dingen die ze dachten goed te doen voor de wereld, maar het is duidelijk dat niet iedereen daar blij mee is." Duidelijk is ook dat we zien hoe Zari daar een rol in heeft: "Zij heeft de laatste afleveringen sterk gekeken naar de vraag of er meer is, en dat ze dacht meer tijd te hebben."

Legends of Tomorrow zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ krijgt goedkopere versie!?
Series / Streaming-diensten

Disney+ krijgt goedkopere versie!?

Disney+ zou zomaar een nieuwe en goedkopere versie kunnen krijgen waar je advertenties op krijgt.

Disney+ lijkt een goedkopere versie te lanceren. Enige nadeel daarvan is dat je dan wel moet accepteren dat er advertenties zijn. Hoeveel goedkoper en wanneer de streamingdienst deze nieuwe abonnementsvorm zou lanceren is niet zeker.

Het verhaal komt van The Information, een doorgaans betrouwbare site. Die beweert dat Disney van plan is een goedkopere, door advertenties ondersteunde, versie te lanceren.

Disney+ abonnement
Hoeveel deze versie van het abonnement gaat kosten is niet zeker. Maar Hulu, dat eigendom is van Disney, heeft iets soortgelijks en kost in die variant 6,99 dollar per maand.

Soortgelijke abonnementen bij Paramount+ en Discovery+ kosten 4,99 dollar per maand. Overigens heeft Disney+ in de Verenigde Staten ook enige tijd advertenties laten zien voor Starz, zodat het de streamingrechten kreeg op de Star Wars-films.

Momenteel is niet zeker wanneer de versie gelanceerd zou kunnen worden. Maar het besluit kan een interessante manier voor fans zijn om een abonnement te krijgen op Disney+, gezien de grote hoeveelheid andere streamingdiensten die er momenteel zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topdrukte op Disney+ met wel erg veel nieuwe series
Series / Featured

Topdrukte op Disney+ met wel erg veel nieuwe series

Disney+ maakt er weer een mooie nieuwe week van vol nieuw materiaal.

Disney+ heeft een drukke week achter de rug. Er zijn meer dan tien nieuwe series toegevoegd aan het aanbod, waaronder toch behoorlijk wat verschillende series die compleet live zijn gezet.

The Walking Dead (S11E10): Onze helden vieren Halloween in het Gemenebest.

White Collar (seizoen 1-6): De charmante oplichter Neal Caffrey ontsnapt uit de gevangenis en wordt weer popgepakt door zijn aartsvijand, FBI-agent Peter Burke. Caffrey moet het bureau in ruil voor zijn vrijheid helpen met oppakken van andere ongrijpbare criminelen.

The Proud Family: Louder and Prouder (S01E03): Oscar gaat een basketbalweddenschap aan met Wizard Kelly.

The Hot Zone (seizoen 2): We volgen dr. Nancy Jaax in dit waargebeurde verhaal over de oorsprong van ebola en zijn aankomst op Amerikaanse bodem in 1989.

The Golden Girls (seizoen 1-7): We volgen vier alleenstaande vrouwen van middelbare leeftijd: Dorothy (een onderwijzeres), Blanche (een mannenjager), Rose (een schat van een vrouw) en Dorothy's uitgesproken moeder Sophia.

Snowdrop (S01E07 en S01E08): Als Soo-ho Yeong-ro gebruikt om te ontsnappen, raakt zijn lot verstrengeld met dat van haar.

Queens (S01E08): De dames denken na over hun vriendschap.

Pam & Tommy (S01E07): Tommy confronteert Rand op de parkeerplaats van het Dodger Stadium.

Outrun by Running Man (seizoen 1): De bedenkers van de serie spreken vrijuit over hun ideeën voor de spin-off.

Our Kind of People (S01E03): Oak Bluffs viert de dag van emancipatie.

Mixed-ish (S02E08): Denise test alle kinderen.

How to Win at Everything (seizoen 1): De serie onderzoekt hoe wetenschap het voornaamste ingrediënt is achter vrijwel alle fysieke ervaringen in ons dagelijkse leven.

Bizaardvark (seizoen 1-3): Paige en Frankie produceten een online komediekanaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.