search
Nieuwe Disney Plus-promo laat de 'Defenders' zien
Series / Nieuws

Nieuwe Disney Plus-promo laat de 'Defenders' zien

Alle Defenders duiken op in Disney Plus-promo, alleen Iron Fist is nergens te bekennen.

Aan het begin van deze maand hebben Daredevil en de anderen uit het Defenders-universum Netflix verlaten. Nu zijn ze onderweg naar Disney Plus, wat de streamingdienst in een nieuwe trailer laat zien.

In een nieuwe promotievideo laat Disney Plus zien wat er deze maand allemaal voor nieuwe content naar de streamingdienst onderweg is. Zo staat West Side Story van Steven Spielberg flink in de spotlight, net als Moon Knight van Marvel Studios. Ook zien we meerdere clips van de helden gespeeld Charlie Cox, Mike Colter en Krysten Ritter voorbijkomen.

Niet iedereen present
Opmerkelijk is de absentie van Finn Jones als Danny Rand, oftewel Iron Fist. Hoewel dit niet de enige Defender is die in de trailer ontbreekt, is het wel een van de originele Defenders waardoor je zijn aanwezigheid mag verwachten.

Verder is ook Frank Castle, oftewel The Punisher nergens te bekennen. Dit is iets minder gek, aangezien deze Defender zich iets later bij het team aangesloten heeft.

Ondanks dat Iron Fist niet in de trailer terug te zien is, verschijnen zijn twee seizoenen gewoon op Disney Plus. Ook het volledige scala aan Agents of S.H.I.E.L.D.-afleveringen komt dan naar Disney Plus. De precieze releasedatum is 16 maart.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen