Netflix stopt per direct productie van 'Nailed It'

Netflix stopt per direct productie van 'Nailed It'

Vakbondstakingen zouden aan de basis liggen van de toch wel drastische beslissing...

Geoffrey Ketels, 7 maart 2022 18:05

Netflix heeft bekend gemaakt dat vakbondsstakingen ervoor hebben gezorgd dat ze zich genoodzaakt heeft gezien om de opnames van de realityserie Nailed It met onmiddellijke ingang stop te zetten. Of dat ook het einde betekent van de reeks is momenteel nog niet duidelijk.
Nailed It is een realityserie waarin verschillende thuisbakkers de strijd met elkaar aangaan. Dit met als doel om de hoofdprijs van zo'n slordige 10.000 Amerikaanse dollar in de wacht te kunnen slepen.

De productie ligt dus stil als gevolg van een vakbondstaking. De crew heeft vorige week de set verlaten in een poging om een contract met de International Alliance of Theatrical Stage Employees veilig te stellen.

Voor de vakbondsgroep geldt dat ze nog geprobeerd zou hebben om een overeenkomst te sluiten met het productiebedrijf achter de reeks, maar dat mocht niet baten. Een bron bij de vakbond heeft laten weten dat ze nog liever de deuren sluiten dan een contract te tekenen.

Grote hit
Voor de realityserie Nailed It geldt dat ze een grote hit is onder abonnees van streamingdienst Netflix. Ondertussen zijn er dan ook reeds zes seizoenen van de reeks verschenen. Of bovenstaand probleem nu het einde van de reeks betekent is niet duidelijk.

In ieder geval waren er vooraleer de crew de set verliet reeds vier afleveringen opgenomen voor een heuse Halloween special. Die zullen we dus meer dan waarschijnlijk sowieso wel nog te zien krijgen.

Lees meer over: Nailed It, serie, series, Netflix

Populair nieuws