search
Netflix kondigt nieuwe datingshow 'The Ultimatum' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt nieuwe datingshow 'The Ultimatum' aan

In de nieuwe datingshow komen de deelnemers voor een belangrijke keuze te staan...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De voorbije jaren hebben menig aantal datingshows hun weg gevonden naar streamingdienst Netflix. De ene nog opvallender dan de andere. Nu komen de makers van Love is Blind met alweer een nieuwe reeks op de proppen. Die nieuwe datingshow zou zomaar eens behoorlijk spannend kunnen gaan worden.

De nieuwe Netflix-serie kreeg de naam The Ultimatum. Dit omwille van het feit dat de deelnemers aan de reeks aan het einde van hun datingtraject voor een ultimatum komen te staan,... en niet zo'n kleintje ook.

Aan het einde van hun datingavontuur krijgen de deelnemers namelijk de kans, of ze trouwen met elkaar of ze maken een einde aan hun relatie. Behoorlijk pittig toch?!

Zes koppels
In deze gloednieuwe datingshow zullen uiteindelijk zes koppels op de proef worden gesteld. Ze worden gescheiden van hun partners en vervolgens gekoppeld aan een nieuwe persoon waar ze gedurende drie weken mee samen moeten wonen. Slaagt hun relatie erin om stand te houden?

Voor de eerste 8 afleveringen van The Ultimatum geldt dat ze zullen verschijnen op 13 april op streamingdienst Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze gloednieuwe datingshow? Dan kan de onderstaande teaser daar zeker en vast voor zorgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen