Ontzettend populaire misdaadserie keert terug met deze actrice

Ontzettend populaire misdaadserie keert terug

Criminal Minds lijkt nu ook echt terug te gaan keren op streamingdienst Paramount+.

Jim Pedd, 8 maart 2022 06:00

Criminal Minds-actrice Kristen Vangsness hint heel sterk op een revival voor Paramount+. Een bevestiging is het nog niet, maar alles wijst erop dat we een revival van de populaire misdaadserie gaan zien.
CBS boekte groot succes met de serie Criminal Minds. Die was gedurende vijftien seizoenen te zien, tussen 2005 en 2020. De serie is, zelfs twee jaar na het einde, nog altijd erg populair.

Criminal Minds-revival
Criminal Minds volgde gruwelijke zaken die opgelost moesten worden door de Behavioral Analysis Unit van de FBi. De serie werd in de Verenigde Staten zelfs een van de meest populaire series van 2021 op Netflix en dat maakt het niet heel gek dat Paramount+ kijkt naar de mogelijkheid van een revival.

We horen al langere tijd dat er zomaar eens een revival zou kunnen komen. Zo vertelde actrice Paget Brewster al eens dat er gekeken werd naar die revival, en hoorden we haar later weer zeggen dat die er niet zou komen. Waarna Paramount+ onthulde dat de serie er gewoon zou komen, met zes oorspronkelijke castleden.

Nu blijkt ook Vangsness terug te keren naar de serie. Zij liet weten een "exceptionele avond" gehad te hebben met Paramount+ en vindt het geweldig dat ze weer met showrunner Erica Messer mag werken aan een nieuwe reeks.




Bron: Screen Rant

Lees meer over: Criminal Minds, Paramount Plus, Revival, Kristen Vangsness

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws