Nog een spin-off voor 'The Walking Dead': nu met Negan en Maggie

Nog een spin-off voor 'The Walking Dead'

The Walking Dead gaat stoppen, maar de serie gaat gewoon door middels spinoffs.

Bram de Groot, 8 maart 2022 12:33

De moederserie The Walking Dead mag dan wel stoppen na het huidige elfde seizoen, maar dat betekent nog niet dat het avontuur ophoudt. Nu heeft AMC opnieuw een spin-off aangekondigd.
De volgende spin-off zal vooral gaan over Maggie Rhee (Lauren Cohan) en Negan Smith (Jeffrey Dean Morgan). De titels is ook al bekend: Isle of The Dead. Het verhaal volgt het paar terwijl ze een post-apocalyptisch New York City verkennen.

Negan en Maggie gaan in 2023 naar Manhattan
"Dit is een grote dag voor het uitdijende universum dat we rond The Walking Dead bouwen," zegt Dan McDermott, president van entertainment en AMC Studios voor AMC Networks.

"Het stelt ons ook in staat om een hoek van dit universum op het eiland Manhattan te verkennen, met een iconische skyline die een heel andere betekenis krijgt wanneer deze wordt bekeken door de lens van een zombie-apocalyps."

Griezelig gekkenhuis vol doden
Eli Jorné wordt de showrunner, terwijl de serie zal worden overzien door Scott M. Gimple, hoofd content van TWD Universe.

"Eli heeft een chaotisch, mooi, griezelig gekkenhuis vol doden gecreëerd voor Negan, Maggie en de fans van de show die graag een onzichtbare en krankzinnige wereld in het TWD-universum willen ontdekken," aldus Gimple.

"Lauren en Jeffrey zijn altijd fantastische acteurs geweest en nu brengen we die samenwerking naar een hoger niveau met een serie die deze personages tot het uiterste zal brengen in deze wereld, en met elkaar," voegde Gimple toe.


Bron: THR

Lees meer over: The Walking Dead, Isle of The Dead, Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws