search
Dit zijn 10 series op HBO Max die je niet wil missen
Series / Featured

Dit zijn 10 series op HBO Max die je niet wil missen

HBO Max komt met een behoorlijk groots aanbod in Nederland, vol topseries.

HBO Max is gelanceerd in Nederland. Vanaf vandaag kan je een abonnement op de streamingdienst nemen. In dit artikel lichten we alvast tien titels voor je uit die je niet wil missen op de streamingdienst!

Friends (10 seizoenen): Friends is een slimme, geraffineerde comedyserie die inzicht geeft in de emoties en gedachten van een groep vrienden in New York.

The Flight Attendant (1 seizoen): Hoe het leven in een nacht kan veranderen. Stewardess Cassandra Bowden wordt met een kater wakker in haar hotelkamer in Bangkok. Naast haar ligt een dood persoon, maar ze heeft geen idee wat er gebeurd is.

Peacemaker (1 seizoen): Het vervolgverhaal van het personage dat John Cena neerzet in Gunns film van 2021: The Suicide Squad. Een ongelooflijke ijdeltuit die gelooft in vrede tegen elke prijs, ongeacht hoeveel mensen hij moet omleggen om zover te komen.

The Big Bang Theory (12 seizoenen): Leonard en Sheldon zijn briljante natuurkundigen; geniën in het lab, maar op alle ander plekken sociaal beperkt. Hun mooie en sluwe buurvrouw, Penny, leert hen het een en ander over het leven.

Raised by Wolves (2 seizoenen): Twee androïden krijgen de taak om mensenkinderen op te voeden op een mysterieuze maagdelijke planeet. Als de groeiende kolonie verscheurd dreigt te worden, merken de androïden dat het geen sinecure is om de ideeën van mensen te sturen.

Succession (3 seizoenen): Logan Roy en zijn vier kinderen bezitten de grootste media en entertainmentconglomeraten ter wereld. SUCCESSION volgt de familie Roy tijdens het uitstippelen van hun toekomst als hun bejaarde vader zich langzaam terugtrekt uit het bedrijf.

Watchmen (miniserie): WATCHMEN speelt zich af in een alternatieve realiteit in de VS, waar superhelden verboden zijn vanwege hun gewelddadige gedrag. Desondanks komen sommigen bij elkaar om een revolutie te ontketenen, die andere proberen te voorkomen.

Euphoria (2 seizoenen): We volgen de 17-jarige Rue Bennett, een drugsverslaafde die net is afgekickt en worstelt om clean te blijven en haar toekomst vorm te geven. Haar leven verandert drastisch wanneer ze Jules Vaughn ontmoet, een trans-meisje.

The White Lotus (1 seizoen): De HBO-serie THE WHITE LOTUS van Mike White (Enlightened) bestaat uit zes afleveringen en is een sociale satire over de perikelen van diverse werknemers en gasten van een exclusief, paradijselijk resort op Hawaï gedurende een roerige week.

Chernobyl (miniserie): Dit is het verhaal van het nucleaire ongeluk in 1986 - een van de ergste door mensen veroorzaakte rampen in de geschiedenis - en van de dappere mannen en vrouwen die offers hebben gebracht om Europa te redden van een onvoorstelbare ramp.

Benieuwd naar de prijs en het verdere aanbod? Check dan hier ons overzicht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen