'The Mandalorian'-schurk vindt nieuw project

Giancarlo Esposito weet al waar hij hierna mee aan de slag kan als acteur.

Jim Pedd, 10-03-2022 06:00

Niemand speelt een schurk zo goed als Giancarlo Esposito dat doet. De acteur was briljant als Gus Fring in Breaking Bad en Better Call Saul. En vervolgens deed hij dat dunnetjes over in The Mandalorian als Moff Gideon.
Vandaag blijkt hij alvast een nieuwe rol gevonden te hebben. Esposito en AMC gaan weer samenwerken. Ditmaal aan een nieuwe serie getiteld The Driver. Die is gebaseerd op een miniserie van de BBC uit 2014, en het verhaal van een taxichauffeur (gespeeld door Esposito), die akkoord gaat om te werken als chauffeur van een gangster uit Zimbabwe, die actief is in New Orleans.

Enorm enthousiast
"Ik ben echt dolenthousiast, opgewonden en voel mij enorm geïnspireerd om met het buitengewone netwerk en creatieve team van AMC samen te werken," aldus Esposito in een statement over The Driver. "Bedankt dat jullie in mij geloven. Het is geweldig om weer thuis te komen."

Esposito en AMC werkten samen gedurende meerdere jaren, met name door de series Breaking Bad en Better Call Saul.

De serie The Driver is in 2023 te zien, wat betekent dat de acteur van het ene naar het andere AMC-project overstapt. The Driver wordt ontwikkeld door Sunu Gonera en Danny Brocklehurst. Laatstgenoemde ontwikkelde de oorspronkelijke miniserie.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Giancarlo Esposito, The Mandalorian, Breaking Bad, AMC

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader