'Star Wars'-geruchten zwellen aan

'Star Wars'-geruchten zwellen aan

Er wordt al lang gespeculeerd dat Mena Massoud de rol van Ezra Bridger zou gaan spelen.

Jim Pedd, 4 maart 2022 om 07:17

Mena Massoud heeft wat olie op het vuur gegooid als het aankomt op de speculatie dat hij Star Wars-personage Ezra Bridger gaat spelen. De acteur deelde een stukje fanart op zijn Instagram-account.
De acteur is onder fans al langere tijd een uiterst populaire keuze voor het geliefde Star Wars-personage. Gespeculeerd wordt dat we hem straks gaan zien in de live-action serie Ahsoka op Disney+.

Star Wars-rol
Ezra Bridger is opgegroeid op de planeet Lothal en maakte zijn debuut in Star Wars: Rebels, waar zijn stem verzorgd werd door Taylor Gray.

Het kind van felle tegenstanders tegen het keizerrijk, Ephraim en Mira Bridger, werd op jonge leeftijd weeskind en voegde zich op een zeker moment bij de crew van de Ghost. Samen leerden ze vechten tegen het Keizerrijk en zagen we hoe hij het uiteindelijk op moest nemen tegen de gevaarlijke Thrawn.

Ezra leeft ergens in het sterrenstelsel en Ahsoka Tano is naar hem op zoek. Op zijn Instagram gooide Massoud een bericht online waarin hij fans bedankt "dat jullie naast mij dromen".

Precies dat zorgt weer voor speculatie bij de fans.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Mena Massoud, Star Wars, Ezra Bridger, Disney Plus

Populair nieuws