'The Mandalorian' scoort opvallend nieuw castlid

'The Mandalorian' scoort opvallend nieuw castlid

Het derde seizoen van The Mandalorian komt er in rap tempo aan op Disney+.

Jim Pedd, 5 maart 2022 om 12:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van The Mandalorian wordt op dit moment opgenomen. De avonturen van Din Djarin krijgen ruimte voor Parks and Recreation-acteur Jim O'Heir.
Welke rol O'Heir zou gaan spelen in The Mandalorian is nog de vraag. De authenticiteit van het nieuws moet ook nog vastgesteld worden. Maar duidelijk is dat acteur O'Heir in de podcast Parks and Recollection hintte naar een rol in een grote televisieserie.

The Mandalorian-rol
O'Heir kreeg de vraag waar hij momenteel aan werkt. "Oh shit. Ik weet niet of ik mag zeggen waar ik op dit moment ben. Ik kan zeggen dat ik in een staat ben. Ik ben in de staat New Mexico," aldus O'Heir. Waarna Lowe grapte: "Ik kan je zeggen Jim, ik weet waar je aan werkt,en dat het rijmt op het nieuwste deel van Bar Wars."

De opnames van The Mandalorian seizoen 3 zijn in elk geval in volle gang. De kans lijkt daarmee groot dat hij inderdaad in die serie te zien is.

Tegelijk bevinden de opnames zich normaliter in zuid California, dus de opnames in New Mexico zouden afwijken van de norm.

The Mandalorian seizoen 1 en 2 zie je nu op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Cast

Populair nieuws