search
Goed en slecht nieuws voor fans van 'Never Have I Ever'
Series / Nieuws

Goed en slecht nieuws voor fans van 'Never Have I Ever'

De reeks krijgt met zekerheid nog een vierde seizoen, maar dat wordt wel het laatste...

Geoffrey Ketels
Er is vandaag goed en slecht nieuws voor fans van de serie Never Have I Ever. In eerste instantie raakte immers bekend dat de reeks met zekerheid nog een vierde seizoen zal krijgen. Dat vierde seizoen wordt wel meteen het laatste.

Bovenstaande betekent dat de reeks naar het einde toe aan het werken is. In een reactie liet de maker van de reeks, namelijk Mindy Kaling het volgende optekenen:

"We hebben net te horen gekregen dat er nog een vierde seizoen komt van Never Have I Ever. Hier zijn we absoluut bijzonder blij mee!"

Dat het vierde seizoen met zekerheid het laatste wordt is natuurlijk even een bittere pil om te slikken. Toch is het beter dat een serie mooi kan worden afgerond dan dat ze plots stopt met te bestaan.

Zomer
Het derde seizoen van de reeks mogen we komende zomer verwachten. Recent raakte bekend dat de opnames hiervan ondertussen reeds zijn afgerond.

Wanneer het vierde seizoen van Never Have I Ever zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. Meer dan waarschijnlijk zal dat echter pas in 2023 zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen