Renée Zellweger verschijnt in Tweede Wereldoorlog serie 'Avenger Field'

Renée Zellweger verschijnt in 'Avenger Field'

Avenger Field is een serie over de Tweede Wereldoorlog die gaat uitkomen op het streamingplatform Peacock.

Niels Arts, 10 maart 2022 om 15:37

De bekende actrice Renée Zellweger gaat meewerken aan een nieuwe serie over de Tweede Wereldoorlog. De serie heet Avenger Field en moet op het streamingplatform Peacock verschijnen.
De serie Avenger Field volgt het verhaal van een groep vrouwen die onderdeel uitmaakte van de Amerikaanse luchtmacht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Om specifiek te zijn hoorden ze bij de WASPS (Woman Airforce Service Pilots).

Avenger Field op Peacock
Renée Zellweger is op verschillende manieren aan het project verbonden. Ten eerste speelt ze Jackie Cohran, die ook in het echte leven de leider van de WASPS was. Daarnaast is ze een uitvoerend producent voor de serie, samen met Carmella Casinelli en Susanna White.

De schrijver en showrunner van de serie is Felicia D. Henderson. MGM TV produceert de serie, maar WaterWalk Entertainment, Toluca Pictures en North Rose Pictures zijn ook met het project gemoeid.

Het verhaal volgt het personage Jackie Cohran terwijl ze als leider van de WASPS te maken heeft met de verschrikkingen van oorlog, evenals een haat tegen vrouwen van beide kanten.

Veel meer is er nog niet bekend over Avenger Field. Zo ook niet wanneer we de serie op Peacock kunnen verwachten.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avenger Field, Peacock, serie, Renee Zellweger

Populair nieuws